Μέμφις Ντεπάι ο αντι-Σάντσο στη Ντόρτμουντ (vid)

H Ντόρτμουντ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πώληση του Τζέιντον Σάντσο.

Ο νεαρός Άγγλος επιθετικός ήταν σημείο αναφοράς για τους Βεστφαλούς τα τελευταία χρόνια και είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι τελείωσε τη σεζόν με 20 γκολ και 20 ασίστ σε 44 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Λογικά η γερμανική ομάδα ψάχνει έναν άξιο αντικαταστάτη του 20χρονου επιθετικού και φαίνεται ότι το βρήκε στο πρόσωπο του Μέμφις Ντεπάι. 

Σύμφωνα με την Equipe, η Μπορούσια Ντόρτμουντ θέλει να είναι ο Ντεπάιο ο διάδοχος του Σάντσο, εάν ο τελευταίος αποχωρήσει από το κλαμπ για να ενταχθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι. Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη επικοινωνήσει με το περιβάλλον του 26χρονου, αν και δεν έχει υποβληθεί ακόμη προσφορά στην ομάδα του, τη Λιόν.

Έχει απομείνει λιγότερο από ένα έτος στο συμβόλαιό του Ολλανδού επιθετικού με τη Λιόν και η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι δεν έχει πρόθεση να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον γαλλικό σύλλογο. Η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, η Έβερτον ενδιαφέρεται επίσης να αποκτήσει τον Ολλανδό διεθνή, αλλά δεν μπορεί να του προσφέρει… ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο την επόμενη σεζόν, όπως μπορεί η Ντόρτμουντ.

Ο Ντεπάι σημείωσε 14 γκολ και είχε 2 ασίστ σε 19 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις την περασμένη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων 5 γκολ σε 5 εμφανίσεις στο Champions League. Τον Δεκέμβριο υπέστη σοβαρό τραυματισμό στους συνδέσμους, αλλά επέστρεψε στην ομάδα, στην ήττα της στον τελικό του Coupe De La Ligue από την ΠΣΖ την περασμένη εβδομάδα. Θα δώσει επίσης κανονικά το παρόν και στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Γιουβέντους την Παρασκευή.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα ενδιαφερόταν να υπογράψει με τον Ντεπάι, μόνο εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δώσει την απαιτούμενη τιμή των 120 εκατομμυρίων ευρώ για τον Σάντσο. Ωστόσο, τα αφεντικά των Βεστφαλών μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν χθες για συμφωνία πώλησης του παίκτη, ισχυρίστηκαν ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί συνομιλίες μεταξύ των δύο συλλόγων, για την υπογραφή του Άγγλου επιθετικού!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.