Στην Μπαρτσελόνα με την οποία η Μπάγερν Μονάχου θα διεκδικήσει μία θέση στα ημιτελικά του Champions League, στάθηκε ο Χάνσι Φλικ.

Στην Μπαρτσελόνα με την οποία η Μπάγερν Μονάχου θα διεκδικήσει μία θέση στα ημιτελικά του Champions League, στάθηκε ο Χάνσι Φλικ, μετά την ευρεία νίκη με 4-1 που πέτυχαν οι Βαυαροί επί της Τσέλσι και την πρόκριση στο Final 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Θα προετοιμαστούμε καλά, όπως κάνουμε για κάθε αντίπαλο», σχολίασε ο Γερμανός προπονητής και πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε απλώς να επικεντρωθούμε στον Μέσι. Εχουν άλλους πολύ υψηλής ποιότητας παίκτες, οπότε πρέπει να έχουμε ένα πλήρες πακέτο. Και όπως κάναμε σήμερα (σ.σ. εχθές) εναντίον της Τσέλσι, παρακολουθούμε όλους τους παίκτες. Η ομάδα μου έπαιξε πολύ καλά, τα πρώτα 30 λεπτά μας ήταν υπέροχα, η Τσέλσι δεν είχε καμμία δράση. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε γρήγορα. Ακύρωσα την προπόνηση της Κυριακής, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να πάρουν οικογενειακό πρωινό και στην συνέχεια να αναχωρήσουμε για την Πορτογαλία».