Ο Χάρι Μαγκουάιρ δήλωσε πως δεν προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα στον ημιτελικό ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Σεβίλλη.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δήλωσε πως δεν προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα στον ημιτελικό ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Σεβίλλη. Ο αρχηγός των “κόκκινων διαβόλων” στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τόνισε πως όλοι οι παίκτες της αγγλικής ομάδας είναι συντετριμμένοι, μετά τον αποκλεισμό. 

Αρχικά, ο Μαγκουάιρ δήλωσε: “Τα παιδιά είναι συντετριμμένα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Η καλύτερη ομάδα, έχασε. Τιμωρηθήκαμε για τις χαμένες ευκαιρίες μας. Για να είμαι ειλικρινής, οι αντίπαλοι δεν είχαν τόσες ευκαιρίες όσες εμείς. Δεχτήκαμε δύο γκολ από δύο σέντρες”.

Στη συνέχεια, ο Άγγλος αμυντικός συμπλήρωσε: “Δουλέψαμε πολύ και αξίζαμε αυτήν τη νίκη για να προκριθούμε. Δεν τα καταφέραμε σε ημιτελικό, για τρίτη φορά αυτήν τη σεζόν. Έχουμε ένα καλό γκρουπ και η ήττα δεν είναι κάτι αποδεκτό. Η βελτίωση μας αυτήν τη χρονιά ήταν πολύ μεγάλη. Αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα, όπως η  Σεβίλλη, αλλά η ήττα δεν είναι αποδεκτή γι’ αυτόν το σύλλογο”.