Λεβερκούζεν : Δεν δίνει τον Μπος στην Ολλανδία

Μετά την αποχώρηση του Ρόναλντ Κούμαν η Ολλανδία αναζητά προπονητή. Θέλει τον Πέτερ Μπός της Λεβερκούζεν... δεν υποχωρούν οι Γερμανοί.

Μετά από χρόνια η Λεβερκούζεν βρήκε έναν προπονητή που εμπιστεύεται. Ο Πέτερ Μπος την οδήγησε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας (…όπου ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου) και πάλεψε για το Champions League ως το τέλος της σεζόν αλλά τελικά θα παίξει στο Europa League. 

Ο Ολλανδός μάνατζερ όμως έχει πρόταση από την εθνική ομάδα της χώρας του μετά την αποχώρηση του Ρόναλντ Κούμαν για την Μπαρτσελόνα. 

Στους οράνιε αρέσει το επιθετικό στυλ του Πέτερ Μπος. Ο Μπος δημιούργησε την ομάδα του Άγιαξ η οποία έπαιξε στον τελικό του Europa League με αυτόν και έφτασε στα ημιτελικά του Champions League με τον Έρικ Τεν Χαγκ καθώς ο ίδιος είχε αποχωρήσει για την Ντόρτμουντ. 

Ο γενικός διευθυντής της Λεβερκούζεν Ρούντι Φέλερ δήλωσε : “Είναι προφανές ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον προπονητή μας. Για αυτό επεκτείναμε το συμβόλαιό του. Θέλουμε να τον κρατήσουμε και να κάνουμε άλλη μια εξαιρετική σεζόν. Έχουμε ξεκάθαρο πρότζεκτ και ξέρω ότι ο Πέτερ νιώθει καλά εδώ. Έχουμε γίνει πιο δυνατοί με αυτόν. Δεν έχω να πω κάτι άλλο”.

Στις αρχές Αυγούστου πάντως ο Πέτερ Μπος είχε δηλώσει στο Γερμανικό πρακτορείο DPA ότι όνειρό του είναι να προπονήσει κάποια στιγμή την εθνική Ολλανδίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.