Ο Χάνσι Φλικ παραδέχτηκε πως η Μπάγερν Μονάχου είχε και την τύχη με το μέρος της στην αναμέτρηση με τη Λιόν, για τα ημιτελικά του Champions League.

Ο Χάνσι Φλικ παραδέχτηκε πως η Μπάγερν Μονάχου είχε και την τύχη με το μέρος της στην αναμέτρηση με τη Λιόν, για τα ημιτελικά του Champions League. Ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό της διοργάνωσης, μετά τη νίκη 3-0 επί της γαλλικής ομάδας, της οποίας έπλεξε το εγκώμιο.

Αρχικά, ο Φλικ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Η Λιόν είναι εξαιρετική ομάδα, μας έβαλαν σε κίνδυνο. Ήμασταν τυχεροί στα πρώτα δέκα λεπτά. Αλλά ο Γκνάμπρι ήταν εκπληκτικός, πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ και μας αναγέννησε. Έχει τρομερή ποιότητα. Δεν έχει φτάσει ακόμα στο κορυφαίο σημείο του. Η ομάδα άξιζε να φτάσει στον τελικό”.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός των Βαυαρών συμπλήρωσε: “Η επίθεση της Λιόν δεν είναι τόσο αδύναμη σε σχέση με της Παρί. Χάσαμε πολλές… μπάλες και πρέπει να αμυνθούμε καλύτερα ιδιαίτερα στο πρώτο κομμάτι. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό, να ξεκουραστούμε για να γεμίσουμε τις… μπαταρίες μας για τον τελικό όπου θέλουμε να κερδίσουμε τον τίτλο”.