Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε πως είχε λυπηθεί όταν ο Σερζ Γκνάμπρι είχε αποχωρήσει από την Άρσεναλ και πως γνώριζε ποια θα ήταν η εξέλιξή του.

Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε πως είχε λυπηθεί όταν ο Σερζ Γκνάμπρι είχε αποχωρήσει από την Άρσεναλ και πως γνώριζε ποια θα ήταν η εξέλιξή του. Ο Αλσατός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου και δήλωσε πως μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Αρχικά, ο Βενγκέρ δήλωσε για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή: “Ας μην ξεχνάμε πως αγόρασα τον Γκνάμπρι στην ηλικία των 15 από τη Στουτγάρδη, αλλά τραυματιζόταν συχνά. Ήταν δημιουργικός, μπορεί να σκοράρει με το αριστερό και το δεξί, έχει δύναμη και είναι έξυπνος στα τρεξίματά του”.

Στη συνέχεια, ο πρώην τεχνικός της Άρσεναλ συμπλήρωσε: “Είχαμε συμφωνία μαζί του. Τον δώσαμε δανεικό στη Γουέστ Μπρομ, δεν έπαιξε όμως. Επέστρεψε τραυματίας. Δουλέψαμε πολύ μαζί του για έξι μήνες και πήγε με την Κ21 της Γερμανία και η Μπάγερν συμφώνησε με τη Βέρντερ. Δεν ήθελε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ και ήμουν αρκετά λυπημένος. Ήξερα ότι θα έχει μία εξαιρετική καριέρα”.