Τώρα «θα τα σκάσουν» για τον Αουάρ

Ο Χουσέμ Αουάρ με τις εμφανίσεις του κάνει απαιτητικό τον πρόεδρο της Λιόν Ζαν Μισέλ Ολάς…

Δεν ήταν πολλοί εκείνοι που πίστευαν ότι η Λιόν θα έφτανε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ακόμη και μετά την πρόκριση της επί της Γιουβέντους. 
Ωστόσο η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά δεν περιορίστηκε σε αυτή την πρόκριση αλλά πήγε τη βαλίτσα ακόμη πιο μακριά… 
Τα κατορθώματα των «λιονέ» ήταν αποτελέσματα ομαδικού πνεύματος και συλλογικότητας όπως τόνισε ο προπονητής της. Υπήρχε όμως και το πρώτο βιολί της ορχήστρας, που δεν ήταν άλλο από τον 22χρονο Χουσέμ Αουάρ. 

Προϊόν των Ακαδημιών της Λιόν, ανέβηκε με γρήγορα βήματα τα σκαλοπάτια του συλλόγου. Το πηγαίο ταλέντο του, η γρήγορη σκέψη του, η διάθεση για δουλειά  επιτάχυναν την εξέλιξη του. Έχει ακόμη περισσότερα να παρουσιάσει μέσα στο γήπεδο, ωστόσο το παιχνίδι του κόντρα στους «σίτιζενς» παρουσίασε την καλύτερη του εκδοχή. 
Σε ρόλο θαρρείς μετρονόμου έδινε το ρυθμό στους «λιονέ», ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε περίστασης. «Έκοψε και έραψε» το παιχνίδι τους, ενώ ο ίδιος «κοβόταν» μόνο με φάουλ από τους μέσους του Πεπ Γκουαρντιόλα τους οποίους νίκησε κατά κράτος. 

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας Ελπίδων της Γαλλίας Σιλβέν Ριπόλ είχε πει μιλώντας για τον Αουάρ: «Γνωρίζει πότε πρέπει να δώσει ανάσες στην ομάδα ή πότε πρέπει να επιταχύνει για να εκμεταλλευθεί τις προοπτικές που δημιουργούνται». 
Προφανώς οι ομάδες που «κατασκόπευαν» τον 22χρονο αλγερινής καταγωγής Γάλλο, δεν άκουσαν καλά τον Ριπόλ ώστε να κινηθούν πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά. 

Μετά και το εγκώμιο που του έπλεξε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο πρόεδρος της Λιόν, «χρόνια στο κουρμπέτι» εκτόξευσε την τιμή του, απαντώντας στην κρούση της Άρσεναλ. «60 εκατομμύρια ευρώ κοστίζει ο Αουάρ», αφήνοντας διακριτικά το «υπογλώσσιο χάπι» στο τραπέζι για τους «κανονιέρηδες». 
Ο Ζαν Μισέλ Ολάς γνωρίζει καλά πως ο Αουάρ μπορεί να είναι το «μήλο της Έριδος» της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου και δε θέλει να χάσει την ευκαιρία να καλύψει την “τρύπα” στα έσοδα της Λιόν που δημιούργησε ο κορωνοϊός και η διακοπή του πρωταθλήματος.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.