Ο Χάνσι Φλικ τόνισε χαριτολογώντας πως ο Τιάγκο Αλκάνταρα τον ενημέρωσε ότι θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της Μπάγερν Μονάχου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Χάνσι Φλικ τόνισε χαριτολογώντας πως ο Τιάγκο Αλκάνταρα τον ενημέρωσε ότι θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της Μπάγερν Μονάχου και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο τεχνικός των Βαυαρών θέλησε να κάνει χιούμορ μετά το τέλος του τελικού του Champions League, με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν και τόνισε στη συνέχεια, πως δεν ξέρει τι θα γίνει στη συγκεκριμένη υπόθεση και πως ούτε ο ίδιος ο παίκτης γνωρίζει το μέλλον του. Ο Ισπανός μέσος φέρεται έτοιμος να μετακομίσει στη Λίβερπουλ έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ. 

Χαρακτηριστικά, ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε: “Μου είπε ότι θα μείνει στην Μπάγερν! Εγώ απλά τον ευχαρίστησα. Δεν ξέρω που θα είναι το μέλλον του, αλλά ούτε και ο ίδιος το γνωρίζει. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες”.

Στη συνέχεια, ο Φλικ τόνισε: “Απλώς τον ευχαρίστησα για τη συνεργασία μας, όπως έκανα και με κάθε παίκτη μου. Δεν ξέρω τι θα γίνει, όπως δεν ξέρει ούτε και ο ίδιος, γιατί ήμασταν όλοι συγκεντρωμένοι στον τελικό. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα φέρουν οι επόμενες μέρες”.