ΠΑΟΚ: Αποφασισμένος για την πρόκριση

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Μπεσίκτας με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα του δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League (21:00).

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Μπεσίκτας με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα του δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League (21:00). Ο Αμπέλ Φερέιρα ζήτησε από τους παίκτες του πίεση και “καθαρό μυαλό”, ώστε να καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της τουρκικής ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταλήξει στο 3-4-2-1 για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Πασχαλάκης θα καθίσει στην εστία των “ασπρόμαυρων”, με τους Ίνγκασον, Βαρέλα και Μιχαηλίδη στην αμυντική τριάδα. Οι Ροντρίγκο και Γιαννούλης θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σβαμπ και Ελ Καντουρί να αγωνίζονται στον κεντρικό άξονα. Οι Πέλκας και Μπίσεσβαρ θα είναι οι δυο μεσοεπιθετικοί, πίσω από τον Άκπομ, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Λημνιός, αντί του Ροντρίγκο. 

Από την άλλη πλευρά, η Μπεσίκτας αναμένεται να παραταχθεί με τον Ερσίν στην εστία και τους Ενσακαλά, Γουελιντάν, Βίντα και Λενς, στην τετράδα της άμυνας. Οι Οζιακούπ και Χατσινσάν θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, με τους Μενσά, Μπάιντ και Ενκουντού να αποτελούν τη μεσοεπιθετική τριάδα. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Λαρίν

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντόβερι (Ιταλία), με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Πασέρι και Τσεκόνι. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Ιταλός, Καλβαρέζε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.