Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, σκόρερ του χρυσού γκολ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για την Μπάγερν, μόλις στα 24 του έχει καταφέρει ένα μοναδικό επίτευγμα.

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, σκόρερ του χρυσού γκολ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για την Μπάγερν, μόλις στα 24 του έχει καταφέρει ένα μοναδικό επίτευγμα.

Ήδη μετράει 20 τίτλους σε συλλογικό επίπεδο, έχοντας παίξει μόλις 193 παιχνίδια στην καριέρα του. Αυτό σημαίνει ότι ο Γάλλος επιθετικός πανηγυρίζει 1 τρόπαιο, κάθε 9,65 παιχνίδια.

Η αρχή έγινε με την Παρί Σεν Ζερμαίν το 2012, όταν ερχόμενος από τις ακαδημίες της ομάδας έγραψε μόλις 4 συμμετοχές σε διάρκεια 2 ετών, οι οποίες όμως ήταν αρκετές  να του χαρίσουν 2 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο και 1 Λιγκ Καπ.

Μετακόμισε ως ελεύθερος στην Γιουβέντους το 2014, όπου με 20 συμμετοχές πανηγύρισε το εγχώριο τρεμπλ, με πρωτάθλημα, κύπελλο και σούπερ καπ.

Στην Μπάγερν η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο εκτοξεύτηκε. Τη σεζόν 15-16 πήγε ως δανεικός στο Μόναχο, κερδίζοντας τρεις τίτλους ακόμα, ενώ την ίδια χρονιά πήρε και το μετάλλιο του πρωταθλητή στην Serie A, καθώς είχε προλάβει να γράψει 1 συμμετοχή με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Ακόμη μία χρονιά ως δανεικός στην Βαυαρία με 2 τρόπαια, για να αποκτηθεί με μετεγγραφή το 2017. Έκτοτε έχει καταφέρει 101 συμμετοχές, 25 γκολ, 3 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα, 2 σούπερ καπ Γερμανίας και εσχάτως 1 Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ρονάλντο στα 35 μετράει 30 τίτλους, ενώ ο Μέσι στα 33 έχει 36. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι ο Γάλλος με τουλάχιστον μια δεκαετία μπροστά του έχει όλα τα φόντα να ξεπεράσει τον Ντάνι Άλβες, ο οποίος έχει κατακτήσει 41 τίτλους με την εθνική Βραζιλίας και τους συλλόγους που έχει αγωνιστεί.