Από τον Ρονάλντο στον Λεβαντόφσκι, βλέπουμε ότι δε φτάνει μόνο το ταλέντο για να βρεθείς στην κορυφή, αλλά χρειάζεται και συνεχής ενασχόληση με το σώμα και τη διατροφή σου.

Από τον Ρονάλντο στον Λεβαντόφσκι, βλέπουμε ότι δε φτάνει μόνο το ταλέντο για να βρεθείς στην κορυφή, αλλά χρειάζεται και συνεχής ενασχόληση με το σώμα και τη διατροφή σου.

Όταν ξεκινούσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, οι προπονητές τον θεωρούσαν “κοκκαλιάρη”. Η τωρινή του εικόνα δεν έχει καμία σχέση με αυτή των πρώτων του βημάτων. Αμέτρητες ώρες στο γυμναστήριο, σωστή διατροφή, οι απαραίτητες βιταμίνες και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Όλα είναι θέμα διατροφής λέει ο Λεβαντόφσκι. Με τη βοήθεια της συζύγου του και διατροφολόγου, Άννα, από τον αδύνατο πιτσιρικά της Λεχ Πόζναν, μεταμορφώθηκε στο βαρύ πυροβολικό που σκορπάει τρόμο στις αντίπαλες άμυνες. Το εντυπωσιακό του κορμί βοηθάει σ’ αυτό.

Ο Ανταμά Τραορέ θυμίζει ήρωα action movie του Hollywood, με κορμί αγαλματένιο. Είναι δύσκολο να τον πιστέψουμε όταν λέει:”Δε σηκώνω καθόλου βάρη, όλα είναι θέμα κατασκευής, παίρνω πολύ γρήγορα μυική μάζα”.

Ο Σέρχιο Ράμος της Σεβίλλης μοιάζει να είναι κάποιος άλλος σε σχέση με τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ίδιος αναδεικνύει τη σημασία ενός καλού πρωινού, εκτός βέβαια από τις ώρες που περνάει στο γυμναστήριο:” Ψωμί ολικής άλεσης, με στήθος γαλοπούλας, αυγό και φρούτα είναι συνήθως ο τρόπος που ξεκινώ την ημέρα μου”.

Μέσα σε 4 χρόνια ο Μάρκους Ράσφορντ κατάφερε κάτι που άλλοι πολεμούν καιρό, να αποκτήσει τη μυική μάζα που χρειάζεται για να σταθεί με αξιώσεις τόσο στο επίπονο αγγλικό πρωτάθλημα, όσο και σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Αλέξις Σάντσες παλιότερα δίσταζε να πατήσει περιοχή και να κοντραριστεί με δυνατούς αντιπάλους. Τα τελευταία χρόνια όμως με την εντυπωσιακή αλλαγή στο κορμί του να είναι εμφανής, δεν έχει πρόβλημα να τα “βάλει” με σκληρούς αμυντικούς.