Η Μπάγερν Μονάχου την Τετάρτη αποχαιρέτησε και τυπικά τον Κροάτη ακραίο επιθετικό Ίβαν Πέρισιτς ο δανεισμός του οποίου ολοκληρώθηκε και επιστρέφει στην Ίντερ. 

Εκτός από τον Πέρισιτς από τους Βαυαρούς έχουν ήδη αποχωρήσει και οι Κουτίνιο (Μπαρτσελόνα) και Οντριοθόλα (Ρεάλ Μαδρίτης) που επέστρεψαν στις ομάδες που ανήκουν. 

“Έχουμε χάσει τρεις σημαντικούς παίκτες ήδη και είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τον αθλητικό διευθυντή Χασάν Σαλιχάμιτζιτς. Πρέπει να αποκτήσουμε ποιοτικούς παίκτες για να καλύψουμε τα κενά” δήλωσε ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Χάνζι Φλικ.

Παράλληλα κανείς δεν γνωρίζει ακόμη τι θα γίνει με τον Τιάγο Αλκάνταρα αλλά και τον Ντάβιντ Άλαμπα που έχουν προτάσεις για να αποχωρήσουν αλλά για την ώρα παραμένουν στο Μόναχο. 

“Για την ώρα και οι δύο είναι στα πλάνα μου για την ομάδα της επόμενης περιόδου. Η κατάσταση όμως δεν είναι εύκολη. Δεν ξέρουμε ακόμη ποιός έρχεται και ποιός θα φύγει. Δεν είναι καλό” πρόσθεσε ο Φλικ.

Όσον αφορά στον Τιάγο Αλκάνταρα φαίνεται ότι ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει με την Λίβερπουλ αλλά η Μπάγερν επιμένει να ζητάει τριάντα εκατομμύρια Ευρώ, ένα ποσό που οι Άγγλοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν.