Ο Χάμες Ροντρίγκες τόνισε πως η παρουσία του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Έβερτον έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην αγγλική ομάδα.

Ο Χάμες Ροντρίγκες τόνισε πως η παρουσία του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Έβερτον έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην αγγλική ομάδα. Ο διεθνής Κολομβιανός μεσοεπιθετικός είχε συνεργαστεί με τον Ιταλό τεχνικό στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2014. 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της αγγλικής ομάδας δήλωσε χαρακτηριστικά: “Με επηρέασε πολύ. Είναι τέλειο να μου δίνεται ξανά η ευκαιρία να δουλέψω με αυτόν τον προπονητή. Απόλαυσα πολύ το διάστημα που ήμαστε μαζί στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2014. Έχουμε μια τέλεια σχέση. Όπως όλοι ξέρουν, έπαιξα πολύ λίγο πέρυσι. Μίλησα με τον Κάρλος και πιστεύω ότι ήταν πολύ καλό το ότι θα μπορούσα να πάρω ξανά πολύ χρόνο συμμετοχής. Μίλησα, λοιπόν, μαζί του και είπα «ναι». Δεν είναι ότι είπα «θα το σκεφθώ» είπα με τη μια ναι. Αυτό έγινε γιατί είναι ένας σύλλογος με πάθος που είναι ό,τι χρειάζομαι αυτή τη στιγμή”.