Φερέιρα: «Το DNA μας είναι να παίζουμε πάντα για τη νίκη» (vid)

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα μίλησε ο Αμπέλ Φερέιρα, χαρακτηρίζοντας τους συμπατριώτες του φαβορί, αλλά την ομάδα του έτοιμη για το επόμενο μεγάλο βήμα.

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα μίλησε ο Αμπέλ Φερέιρα, χαρακτηρίζοντας τους συμπατριώτες του φαβορί, αλλά την ομάδα του έτοιμη για το επόμενο μεγάλο βήμα.

Για την προσωπική του παράδοση: “Έχω νικήσει την Μπενφίκα και ως παίκτης και ως προπονητής. Είναι ξεκάθαρο ότι αύριο είναι ΠΑΟΚ Μπενφίκα, όχι Αμπέλ ή οτιδήποτε άλλο απέναντι στην Μπενφίκα”.

Για το αν θεωρεί ότι η Μπενφίκα έχει δυναμώσει: “Είναι σπουδαία ομάδα με σπουδαίο προπονητή. Εμείς όμως θα δουλέψουμε σκληρά θα βάλουμε ατομική και ομαδική ποιότητα στο χορτάρι. Πάντα προσπαθώ να βάλω ό,τι μπορώ στο γήπεδο, έτσι έχω μάθει από μικρός”.

Για τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ και τον Ζίφκοβιτς: “Η Μπενφίκα είναι το φαβορί, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Ο Ζίφκοβιτς έχει ποιότητα, ήρθε να μας βοηθήσει, για μας ήταν ευκαιρία μετά το χωρισμό του με την Μπενφίκα. Θα μας βοηθήσει πολύ”.

Για την πίεση στην ομάδα: “Η πίεση για μας είναι καθημερινή, θα είναι ίδια αύριο όπως ήταν με την Μπεσίκτας. ίσα ίσα έχω αυξήσει την πίεση στους ποδοσφαιριστές γιατί το όνειρο πλησιάζει. Έχω καλή σχέση με τους δημοσιογράφους, γιατί είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Ξέρω ότι πρέπει να ασκείτε κριτική, να λέτε τόσο καλά όσο και άσχημα πράγματα. Το ποδόσφαιρο είναι όμορφο γιατί ο καθένας έχει μια άποψη γι’ αυτό”.

Για την άδεια Τούμπα: “Θα προσπαθήσω να αυξήσω τις πιθανότητες δικής μας νίκης. Υπάρχουν τρεις δρόμοι για τη νίκη, εμείς πρέπει να διαλέξουμε το σωστό. Μια γεμάτη Τούμπα θα αύξανε τις πιθανότητές μας, θα μας έδινε κίνητρο και δύναμη. Οι οπαδοί μας ζούνε για τον ΠΑΟΚ, αλλά οι συνθήκες είναι δεδομένες και ίδιες για όλους. Πρέπει να προσαρμοστούμε και αυτό θα κάνουμε. Το dna μας είναι να παίζουμε πάντα για τη νίκη”.

Για τις αλλαγές σε θέσεις ποδοσφαιριστών: “Όταν αλλάζω θέση σε ποδοσφαιριστή είναι κάτι που έχουμε δοκιμάσει πάρα πολλές φορές στην προπόνηση. Στην Πορτογαλία οι δημοσιογράφοι το δέχονταν πιο εύκολα, εδώ όχι τόσο. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος είτε είμαστε φαβορί είτε όχι, αλλάζει η προσέγγιση όχι όμως ο στόχος”.

Για τη νέα μεταγραφή τον Περέιρα: “Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αυριανό αγώνα. Θα πάρουμε ρίσκα, είναι γεμάτη η ζωή με ρίσκα και προκλήσεις”.

Για τον τρόπο παιχνιδιού των 2 ομάδων: “Η Μπενφίκα παίζει το ποδόσφαιρο που κι εμείς θέλουμε να παίξουμε, Δεν πιστεύω ποτέ ότι ο Ζεσούς λέει να παίξει μόνο από τη μία πλευρά. Είναι ομάδες που μοιάζουν επιθετικά, έστω κι αν αμύνονται πολύ διαφορετικά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.