Ο Κάρλο Αντσελότι υποστήριξε ότι ο Χάμες Ροτρίγκες, το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της Έβερτον, θα προσαρμοστεί γρήγορα στην Premier League.

Ο Κάρλο Αντσελότι υποστήριξε ότι ο Χάμες Ροτρίγκες, το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της Έβερτον, θα προσαρμοστεί γρήγορα στην Premier League. Ο Κολομβιανός άσος ήταν από τους πρωταγωνιστές στη μεγάλη νίκη της Έβερτον επί της Τότεναμ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο ντεμπούτο του μετά τον ερχομό του από τη Ρεάλ. 
Ο Αντσελότι, γνωρίζει πολύ καλά τον Ροντρίγκες, καθώς τον είχε παίκτη και στη Ρεάλ Μαδρίτης και στη Μπάγερν Μονάχου. 

Επιπλέον, ο βετεράνος Ιταλός προπονητής πιστεύει στην πραγματικότητα, ότι η προσαρμογή στην Πρέμιερ Λιγκ είναι μια υπερεκτιμημένη ιδέα. «Δεν έχει κανένα πρόβλημα να προσαρμοστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, γιατί δεν παίζουμε ένα διαφορετικό άθλημα! Είναι ποδόσφαιρο, το γήπεδο είναι το ίδιο παντού».

Το αφεντικό της Έβερτον πρόσθεσε: «Αλλά πρέπει να προσαρμοστεί στους νέους συμπαίκτες του και να γνωρίζει τις κινήσεις τους και οι συμπαίκτες του πρέπει να προσαρμοστούν, για να γνωρίσουν καλύτερα την ποιότητά του. Έκανε τέσσερις ημέρες προπόνηση και η απόδοσή του ήταν εξαιρετική. Μπορεί να κάνει πολλά στο γήπεδο».