Κράουζε: «Ονειρεύομαι μια μεγάλη Πάρμα»

Ο Κάϊλ Κράουζε, νέος ιδιοκτήτης της Πάρμα με δηλώσεις του επεσήμανε ότι η ομάδα έχει όλα τα φόντα να επιστρέψει στις μεγάλες επιτυχίες.

Ο Κάϊλ Κράουζε, νέος ιδιοκτήτης της Πάρμα με δηλώσεις του επεσήμανε ότι η ομάδα έχει όλα τα φόντα να επιστρέψει στις μεγάλες επιτυχίες.

Ο αμερικανός νέος ιδιοκτήτης του ιταλικού συλλόγου θέλει να χτίσει εκ νέου μια ομάδα που θα διεκδικήσει τίτλους.
Άλλωστε η επένδυση των 100 εκατομμυρίων ευρώ που έκανε για το 90% των μετοχών της ομάδας δεν θα μπορούσε να υποδεικνύει κάτι άλλο.

Αλλαγή σελίδας για την Πάρμα, με τους παρμέντσι να βρίσκονται πλέον στα χέρια του Κάιλ Κράουζε από τη στιγμή που ο Αμερικανός επιχειρηματίας απέκτησε το 90% των μετοχών του συλλόγου καταβάλλοντας το ποσό των 100.000.000 ευρώ.

«Το ενδιαφέρον μου το ιταλικό ποδόσφαιρο έρχεται από το γεγονός πως η μητέρας μου είναι Ιταλίδα. Είμαι Ιταλο-Αμερικανός και έχω μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο και είδα μία ευκαιρία να ασχοληθώ με αυτό. Πάντα ήλπιζα και ονειρευόμουν να γίνω ιδιοκτήτης ομάδας στην Ιταλία.

Όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία της Πάρμα μία ομάδα με φανταστική πόλη και μεγάλη ιστορία στη δεκαετία του ’90, με εκπληκτικούς οπαδούς και ένα υπέροχο στάδιο, την άρπαξα. Οι ιδιοκτήτες που αγόρασαν την Πάρμα πριν από πέντε χρόνια έκαναν φανταστική δουλειά φέρνοντας την ομάδα στην Serie A.

Πρέπει να παραμείνουμε στην μεγάλη κατηγορία, δεν σκεφτόμαστε τον υποβιβασμό. Έχουμε νέο προπονητή, νέο ιδιοκτήτη και νέο αθλητικό διευθυντή. Λέω στον κόσμο να κάνει υπομονή, ακόμα μαθαίνω.

Θα ήταν υπέροχο να μπορέσω να φέρω ξανά κορυφαίους παίκτες στην Πάρμα. Ελπίζω να φέρω στην ομάδα έναν νέο Φάμπιο Καναβάρο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο νέος ισχυρός άνδρας της Πάρμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.