ΠΑΟΚ: Προσγειώθηκε στη Ρωσία

Στο Κράσνονταρ βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ από το απόγευμα της Δευτέρας (21/9), αφήνοντας πίσω την ταλαιπωρία της καθυστέρησης στην αναχώρηση

Στο Κράσνονταρ της Ρωσίας βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (21/9) η αποστολή του ΠΑΟΚ, για τον αγώνα που θα δώσει εκεί αύριο στο πλαίσιο των πλέι οφ του Champions League της τρέχουσας σεζόν. Οι “ασπρόμαυροι” άφησαν πίσω τους την ταλαιπωρία της δίωρης καθυστέρησης στην αναχώρηση, λόγω βλάβης του αεροπλάνου στο οποίο αρχικώς επιβιβάστηκαν για το ταξίδι (τελικώς, αυτό άλλαξε), και πλέον αρχίζουν να συγκεντρώνονται στην κρίσιμη αναμέτρηση που έχουν μπροστά τους.

Η αποστολή του “Δικέφαλου” έφτασε γύρω στις 18:10 (ώρα Ελλάδας) στη ρώσικη πόλη, όμως, η αποβίβαση των μελών της δεν έγινε άμεσα. Ο λόγος είναι ότι άνθρωποι της υγειονομικής υπηρεσίας της χώρας επιβιβάστηκαν στο σκάφος για να εξετάσουν τους επιβαίνοντες, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, πάντως, ο πιλότος, κ. Τζώνος, έφτιαξε τη διάθεση των “ασπρόμαυρων” με αυτά που είπε από το μικρόφωνο:


“Ο ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα. Πάμε να γράψουμε ιστορία και στο δρόμο μας για πάτρια εδάφη του ΠΑΟΚ και του ελληνισμού: Κωνσταντινούπολη, Σαμψούντα, Κερασούντα, Τραπεζούντα! Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα, που έχω την ευθύνη αυτής της πτήσης. Από ένα χωριό κοντά στην Αθήνα είδα για πρώτη φορά τη δεκαετία του ’70 τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης» και ερχόμουν με το τρένο στη Θεσσαλονίκη να δω τον ΠΑΟΚ να παίζει με την Μπάγερν και μετά με τη Νάπολι. Και τώρα είμαι μαζί σας! Ο ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.