Φερέιρα: “Μεγάλη θέληση για πρόκριση!”

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, τόνισε ότι η ομάδα του έχει πολύ μεγάλο κίνητρο για να φτάσει στους ομίλους του Champions League

Ο Άμπελ Φερέιρα δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα (21/9), εν όψει της αυριανής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ στη Ρωσία, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο των πλέι οφ του Champions League της τρέχουσας σεζόν. Ο προπονητής του “Δικέφαλου” μίλησε ευθαρσώς για το μεγάλο κίνητρο που έχουν ο ίδιος και οι παίκτες του για την πρόκριση στους ομίλους του κορυφαίου ευρωπαϊκού ποδοσφαιρικού διασυλλογικού θεσμού κόντρα στο ρώσικο σύλλογο.

Ερωτώμενος αρχικά εάν ο ΠΑΟΚ θα έχει διαφορετική προσέγγιση με την Κρασνοντάρ, καθώς θα είναι διπλή η αναμέτρηση, απάντησε:


“Εμείς κοιτάμε πάντα το μέλλον και αφήνουμε το παρελθόν. Ήταν μεγάλες προκρίσεις και μεγάλες νίκες, αλλά το σημαντικό και αυτό που θέλουμε είναι να περάσουμε στους διπλούς αγώνες με την Κρασνοντάρ. Έχουμε κάνει τη δική μας προετοιμασία και πιστεύω ότι είμαστε καλά”.

Για το εάν θα είναι ο Ιβάν Σαββίδης στο γήπεδο και ποιο μπορεί να είναι το πριμ πρόκρισης (θυμίζουμε ότι με την Σπαρτάκ Μόσχας ήταν 1 εκατ. ευρώ), τόνισε:

“Για εμάς μεγαλύτερο πριμ από την παρουσία στους ομίλους του Champions League δεν υπάρχει. Είναι όνειρο για όλους και δεν θα κοιτάξουμε κάτι περισσότερο”.

Σχετικά με το εάν αλλάζει η αποχώρηση του Άκπομ το παιχνίδι της ομάδας, είπε:

“Όχι! Ο στόχος παραμένει ο ίδιος, ασχέτως με τους παίκτες που θα μπορούν να παίξουν μέσα στο παιχνίδι. Πάντως η δουλειά μου είναι να βρω τους καλύτερους 11 παίκτες στην ομάδα, αυτούς που θα μπορούν να παίξουν και να δώσουν το 100%, αλλά και να επιλέξω την κατάλληλη στρατηγική”.

Ερωτώμενος εάν έχει εικόνα από το παιχνίδι της Κράσνονταρ με τον Ολυμπιακό και ποια σχόλια έχει για τη ρώσικη ομάδα, τόνισε:

“Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να δούμε τα πρόσφατα παιχνίδια της ομάδας. Έχει εδώ και 2 χρόνια τον ίδιο προπονητή και έχει παίκτες που δουλεύουν και έχουν ομοιογένεια. Είναι ομάδα με ομαδική και ατομική ποιότητα. Μπροστά μας θα έχουμε έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά και εμείς έχουμε μία δυνατή ομάδα, έχουμε πάθος για τη διάκριση. Θα δώσουμε τα πάντα από πλευράς θέλησης, ποιότητας και ό,τι άλλο χρειαστεί για να πάρουμε αυτή την πρόκριση”.

Για το εάν αλλάζει την κατάσταση και επηρεάζει την Κρασνοντάρ η τελευταία νίκη με 7-2 στο πρωτάθλημα, απάντησε:

“Είναι εντελώς διαφορετική διοργάνωση και διαφορετικά παιχνίδια. Θα υπάρχει άγχος, θα υπάρχει πίεση, γιατί παίζεται μία πρόκριση. Το θέλουμε πάρα πολύ, το θέλει και η Κρασνοντάρ, αλλά εμείς θέλουμε να κοιτάμε περισσότερο αυτό που θέλουμε να κάνουμε εμείς μέσα στο γήπεδο.”

Για την αργοπορία του ΠΑΟΚ να φτάσει στη Ρωσία και αν αυτό θα παίξει ρόλο στο αυριανό παιχνίδι ήταν σαφής:

“Είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν και έγινε αυτό. Ζούμε σε μία εποχή που πρέπει να προσαρμοζόμαστε γρήγορα. Η συγκέντρωσή μας είναι στο 100% για τον αυριανό αγώνα και αυτό δεν αλλάζει από μία καθυστέρηση”.

Ρωτήθηκε μήπως φοβάται ότι η πρόκριση επί της Μπενφίκα μπορεί να επηρεάσει την ομάδα του και ποια από τις δύο ομάδες είναι το φαβορί, για να δώσει την εξής απάντηση:

“Το γεγονός ότι περάσαμε την Μπενφίκα δείχνει ότι είναι είμαστε ομάδα που μπορούμε να κάνουμε πολλά καλά παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα επίπεδα, να μην χάσουμε καθόλου την προσοχή μας, γιατί μπορεί να το πληρώσουμε ανά πάσα στιγμή. Στο θέμα του φαβορί, η Κρασνοντάρ είναι μία ομάδα που παίζει σχεδόν δύο χρόνια μαζί και έτσι μπορεί να θεωρηθεί φαβορί. Εάν πάλι μιλήσουμε για το ποια ομάδα έχει τη μεγαλύτερη θέληση για την πρόκριση, τότε το φαβορί είμαστε εμείς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.