Διαβάστε τι δήλωσε ο Μαντί Καμαρά για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού, αλλά και το ματς με την Ομόνοια.

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού, αλλά και τη σημασία που έχει για τους “Ερυθρόλευκους” η συμμετοχή στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαντί Καμαρά: 

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: 

“Πολύ σημαντική η νίκη για να είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία και τώρα θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι σημαντικό για το σύλλογο μας”.

Για τη συνεργασία του με τον Εμβιλά: 

“Ο Γκιλιέρμε που ήταν πολύ σημαντικός για μας έχει φύγει και δεν έχουμε τη βοήθεια του, αλλά έχουμε άλλους παίκτες όπως ο Εμβιλά, ο Καφού και ο Μπουχαλάκης και είναι σημαντικό να βοηθάμε όλοι για να πηγαίνει καλά η ομάδα”.

Για τη βοήθεια που πήρε ο Ολυμπιακός από τον πάγκο: 

“Αυτό σημαίνει να είναι μια μεγάλη ομάδα. Να έχεις λύσεις και οι ποδοσφαιριστές που θα μπουν ακόμα και από τον πάγκο, να μπορέσουν να βοηθήσουν. Αυτό σημαίνει να είσαι μια μεγάλη ομάδα”. 

Για το δεύτερο παιχνίδι με την Ομόνοια: 

“Έχουμε κάνει τρία παιχνίδια και έχουμε τρεις νίκες. Καλό για την αυτοπεποίθηση μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο και όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ”.