Κράσνονταρ: «Δεν θα κλειστούμε στην άμυνα»

Ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Μουράντ Μουσάεφ, τόνισε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να αλλάξει την αγωνιστική ταυτότητά της εν όψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τα play off του Champions League, αποκαλύπτοντας πως ο Βάντερσον έμεινε στη Ρωσία.

Την πεποίθησή του πως η ομάδα του δεν θα έχει αμυντικό προφίλ, στον αυριανό (Τετάρτη, 30/9) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα play off του Champions League, εξέφρασε ο προπονητής της Κράσνονταρ, Μουράντ Μουσάεφ, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Βάντερσον έμεινε στη Ρωσία, δίχως πάντως να αναφερθεί στους υπόλοιπους τραυματίες, δηλαδή τους Μπεργκ, Κάιο και Πετρόφ.

“Εμείς αναμένουμε μια δυνατή αναμέτρηση, έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, το πρώτο ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, κι οι δύο ομάδες έδειξαν την αξία τους πρέπει να δείξουμε την ίδια θέληση, πειθαρχία, οργάνωση για να πάρουμε την πρόκριση, θεωρώ πως θα είμαστε προσηλωμένοι, ας κερδίσει ο καλύτερος. 

Ο Βάντερσον δεν ήρθε στην Ελλάδα, η σημερινή προπόνηση θα δείξει σε ποιους μπορώ να υπολογίζω από τους τραυματίες

Μέσα σε αυτό το διάστημα παραμονής μου στην ομάδα, δεν έχουμε παίξει με αμυντικό στυλ, εκτός εάν μας αναγκάσει κάποιος πολύ δυνατός αντίπαλος, όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Βαλένθια, η Σεβίλλη, ποτέ δεν παίζουμε για την ισοπαλία, δεν κλεινόμαστε στην άμυνά μας, το ίδιο θα κάνουμε κι αύριο“. 

O Ίγκορ Σμόλνικοφ κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του. 

“Εμείς καταλαβαίνουμε τη σημασία του αγώνα, κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι, θέλουμε να νικήσουμε και στο δεύτερο, στοχεύουμε στην πρόκριση, θέλουμε να παίξουμε στους ομίλους του Champions League για την πόλη του Κράσνονταρ.

Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ, είναι οργανωμένη και πειθαρχημένη ομάδα, έχει ποιότητα στην επίθεση, θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά είδαμε και στην πρώτη αναμέτρηση πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Δεν θα παίξουμε μόνο για μην δεχθούμε γκολ, θα παίξουμε για τη νίκη, ειδάλλως δεν θα καταφέρουμε να αποφύγουμε το γκολ.  Θα τα δώσουμε όλα”. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.