Ο Γεβγιέν Σάκχοφ σχολίασε την κλήρωση της ΑΕΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τόνισε ότι είναι ένας ισορροπημένος όμιλος. 

Στις κάμερες των καναλιών Novasports, μίλησε ο Γεβγιέν Σάκχοφ, ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην κλήρωση της ΑΕΚ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο 29χρονος  μέσος θεωρεί ότι οι “κιτρινόμαυροι” έχουν έναν ισορροπημένο όμιλο με το φαβορί να είναι η Λέστερ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για την ευρωπαϊκή νίκη: “Είναι ένα σημαντικό βήμα για μας. Θα είναι μια μεγάλη σεζόν. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. 

Για την πρόκριση με την Βόλσφμπουργκ: “Το καλό που είδα είναι ότι η ομάδα παρουσιάστηκε σαν σύνολο. Δούλεψε σαν σύνολο, αυτό είναι το καλό που έχω δει μέχρι τώρα”. 

Αν ξεχώρισε κάποιον: “Δε θέλω να μιλήσω για παίκτες ή θέσεις. Τα πράγματα θα πάνε καλά αν είμαστε ένα σύνολο”.

Για την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ: “Είναι ένα ισορροπημένο γκρουπ. Η Λέστερ είναι το φαβορί. Υπάρχει μια ισορροπία στον όμιλο μας”. 

Για το ματς με τον Ατρόμητο: “Δύσκολο παιχνίδι , ο Ατρόμητος είναι δύσκολη ομάδα είδικα εντός έδρας. Να τους αντιμετωπίσουμε και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα πριν από την παύση για τα παιχνίδια των Εθνικών. Για να κερδίσουμε πρέπει να δώσουμε τα πάντα”. 

Για την Ελλάδα: “Μου είχε λείψει η Ελλάδα όπως και οι φίλαθλοι. Οι οπαδοί εδώ ζουν το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος εδώ”. 

Για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: “Ο Τσιγκρίνσκι είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Είμαστε συγκάτοικοι και προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε αγωνιστικά”. 

Αν επικοινώνησε με τον Τσιγκρίνσκι: “Τον κάλεσα και μιλήσαμε. Βρισκόμαστε και εκτός γηπέδου. Οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές”.