Λίβερπουλ: Πως σχετίζονται Μανέ-Σαλάχ με τον Σάντσο;

Ο Τζέιντον Σάντσο αποτέλεσε τον κύριο μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αρνήθηκαν να πληρώσουν το επιθυμητό ποσό, παρά τις συνεχείς διαπραγματεύσεις και δεν κατάφεραν τελικά να αποκτήσουν τον Σάντσο. Ο νεαρός θα παραμείνει στη Γερμανία για μια άλλη σεζόν, προφανώς προτού αποχαιρετήσει το επόμενο καλοκαίρι.

Πλέον στα δημοσιεύματα του Τύπου, αναφέρεται  ότι ο 20χρονος είναι πιο πιθανό να ενταχθεί στη Λίβερπουλ ή στη Μπάγερν Μονάχου όταν έρθει η ώρα. Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι θαυμαστής του νεαρού επιθετικού και οι τεράστιες δυνατότητες του τον καθιστούν προφανή στόχο για το 2021.

Υπάρχουν λίγοι νεαροί παίκτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με τις επιδόσεις του Σάντσο. Ο διεθνής Άγγλος  έχει καταγράψει 29 γκολ και 30 ασίστ στις δύο τελευταίες σεζόν της Μπουντεσλίγκα.
Ωστόσο, η Λίβερπουλ δεν είναι «φτιαγμένη» με οικονομικές υπερβάσεις και είναι αυτό γνωστό στην ποδοσφαιρική αγορά. Επιδιώκει τον οικονομικό ορθολογισμό, οπότε μπορούμε να εικάσουμε ότι ο Σάντσο μπορεί να έρθει πιο εύκολα, αν πωληθεί ένας από τους Μο Σαλάχ ή Σαντιό Μανέ

Ασφαλώς αποτελούν δύο από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την κόκκινη φανέλα, ωστόσο το ερχόμενο καλοκαίρι, τόσο ο Σαλάχ, όσο και ο Μανέ θα είναι 29 ετών και αναμφισβήτητα η Λίβερπουλ θα έχει μία τελευταία ευκαιρία να εισπράξει ένα μεγάλο ποσό σε περίπτωση πώλησης ενός εκ των δύο επιθετικών της. 

Ο Μάικλ Έντουαρντς έχει εξελιχτεί ως ένας από τους κορυφαίους αθλητικούς Διευθυντές και κάνει τη δουλειά του με υποδειγματικό τρόπο. Μία πιθανή πώληση του Σαλάχ ή του Μανέ θα μπορούσε να αποφέρει στο σύλλογο, ίσως και περισσότερα από 100 εκατομμύρια λίρες και θα είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα για την αγορά του Σάντσο.

Σίγουρα η ιδέα της απώλειας ενός εκ των δύο μοιάζει οδυνηρή για τη Λίβερπουλ, αλλά μπορεί να αποδειχτεί μία κίνηση καλής στρατηγικής, προσβλέποντας στο μέλλον της ομάδας. Θα μου πείτε γιατί να μην βρίσκονται και οι τρεις στο «Άνφιλντ». Είναι δύσκολο κυρίως από οικονομικής άποψης. Τα τελευταία χρόνια η Λίβερπουλ μας έχει αποδείξει ότι δεν λειτουργεί παρορμητικά, και σχεδιάζει μακροπρόθεσμα. Αν φύγει ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης, θα έρθει ένας άλλος, ανάλογης ποιότητας και ο Σάντσο είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Το δίλλημα είναι μεγάλο, αλλά υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι το καλοκαίρι για να παρθεί απόφαση… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.