Μπράγκα: Ήθελε περισσότερα γκολ ο Καρβαλιάλ

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ τόνισε πως η Μπράγκα θα μπορούσε να έχει σημειώσει περισσότερα γκολ στη νίκη της 2-1 επί της Νασιονάλ για το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ τόνισε πως η Μπράγκα θα μπορούσε να έχει σημειώσει περισσότερα γκολ στη νίκη της 2-1 επί της Νασιονάλ για το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας του στο εφετινό πρωτάθλημα και εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών του, όχι όμως με την αποτελεσματικότητά τους. 

Αρχικά, ο Καρβαλιάλ δήλωσε: “Αντιμετωπίσαμε μία Νασιονάλ που δεν είχε χάσει ακόμα. Είναι μια δύσκολη ομάδα. Ετοιμάσαμε το παιχνίδι καλά, οι παίκτες μας ήταν αξεπέραστοι σε αυτό που τους ζήτησα. Είχαμε την καλύτερη απόδοση στο πρωτάθλημα”.

Στη συνέχεια, ο 54χρονος πρώην τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης συμπλήρωσε: “Αυξάνουμε την απόδοσή μας από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ήμασταν πιο συνεπείς, ήμασταν πολύ συνεπείς για  90 λεπτά, αντιδράσαμε πολύ καλά στην απώλεια της μπάλας και παίζαμε με σύστημα. Είχαμε μια πολύ καλή απόδοση και έπρεπε η νίκη μας να ήταν μεγαλύτερη. Η μόνη διαφορά με τους αγώνες με τη Σάντα Κλάρα και την Τοντέλα και αυτόν είναι το αποτέλεσμα. Όσον αφορά την εικόνα και τη δημιουργία ευκαιριών, η Μπράγκα είχε ρυθμό. Είχαμε πολλές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι και αυτό είναι καλό. Αυτός είναι ο στόχος, γιατί παίζουμε καλά, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.