Παναχαϊκή: Παρελθόν και επίσημα ο Ελευθερόπουλος

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Superleague 2.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Superleague 2. Μαζί με τον Έλληνα τεχνικό αποχωρούν από την Πάτρα και οι συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Αυτοί είναι οι Στέλιος Βενετίδης, Ηλίας Σορώκος και Αλέξης Σπηλιόπουλος. Επίσης, παρελθόν αποτελεί και ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της πατρινής ομάδας, Νίκος Λουμπαρδέας

Η σχετική ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Λουμπαρδέα, τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου Στέλιο Βενετίδη, Ηλία Σορώκο και Αλέξη Σπηλιόπουλο. Τους ευχαριστούμε για τη συνεργασία που είχαμε και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Την προπόνηση της Δευτέρας (19/10) θα κάνει ο προπονητής της Κ-19 Χρήστος Παρασκευόπουλος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.