Σιμόες: “Εξαιρετική η Μπράγκα, θέλουμε να προκριθούμε”

Για τον αγώνα με την Μπράγκα στην Πορτογαλία μίλησε ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος στάθηκε στο κίνητρο που έχει η ΑΕΚ στο Europa League. 

Για τον αγώνα με την Μπράγκα στην Πορτογαλία μίλησε ο Αντρέ Σιμόες, ο οποίος στάθηκε στο κίνητρο που έχει η ΑΕΚ στο Europa League

Ο Σιμόες είναι από τους μεγάλους απόντες της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Μπράγκα στον Βορρά της Πορτογαλίας με τον Μάσιμο Καρέρα να μην τον υπολογίζει για τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής του ομίλου του Europa League λόγω τραυματισμού.

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ μιλώντας στην πατρίδα του και στον ραδιοφωνικό σταθμό “Renascenca” αναφέρεθηκε με τα καλύτερα λόγια για την Μπράγκα: «Ελπίζω πως θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Γνωρίζω καλά την Μπάγκα γιατί παρακολουθώ το πορτογαλικό πρωτάθλημα και οι ομάδες του Κάρλος Καρβαλιάλ παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Συνεπώς δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν η Μπράγκα έχει μια εξαιρετική χρονιά στο πρωτάθλημα. Ελπίζω η ΑΕΚ να έχει τη δύναμη με μια ομάδα με συνοχή και σκληρή που θέλει να μαζέψει βαθμούς. Η ΑΕΚ δεν βρίσκεται για… βόλτα στο Europa League. Πριν δύο χρόνια που βρισκόμασταν στο Europa League περάσαμε τον όμιλο. Έχουμε την ίδια ελπίδα».

Ο εκ των αρχηγών και πιο παλιών παικτών της ΑΕΚ μίλησε και για το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Βόλφσμπουργκ: «Σκόραρα ένα σημαντικό γκολ για τον σύλλογο που βοήθησε την ομάδα να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Ήταν ένα πανέμορφο γκολ και η ομάδα αντέδρασε πολύ καλά. Το να έχεις φιλοδοξίες είναι πάντα κάτι θετικό», τόνισε ο Σιμόες.

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουν ομάδα από την πατρίδα τους: «Κανείς δεν θα έχει τη δυνατότητα να μας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο καθώς θα υπάρχουν περιορισμοί λόγω του Covid 19. Αλλά πάντα αποτελεί ευχαρίστηση να βρίσκεσαι στη χώρα σου, να μιλάς τη γλώσσα σου, να πηγαίνεις σε πορτογαλικά γήπεδα τα οποία γνωρίζουμε καλά. Ελπίζω πως η ομάδα θα αφήσει μια καλή εικόνα στην Μπράγκα».

Κλείνοντας στάθηκε στο κίνητρο που υπάρχει στην ΑΕΚ: «Πηγαίνουμε με έξτρα κίνητρο, γιατί για πολλούς παίκτες θα είναι η πρώτη φορά στην Ευρώπη. Αυτά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια πάντα δίνουν έξτρα κίνητρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.