Χωρίς τον Χρήστο Αλμπάνη που υπέστη θλάση στον αριστερό δικέφαλο η αποστολή της ΑΕΚ. Επιστρέφει ο Μάνταλος, μπήκε ο Ινσούα που παραμένει αμφίβολος.

Χωρίς τον Χρήστο Αλμπάνη που υπέστη θλάση στον αριστερό δικέφαλο η αποστολή της ΑΕΚ. Επιστρέφει ο Μάνταλος, μπήκε ο Ινσούα που παραμένει αμφίβολος.

Άσχημα μαντάτα για τον Χρήστο Αλμπάνη, ο οποίος υπέστη θλάση στον αριστερό δικέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για το επόμενο διάστημα. Μίνιμουμ δύο εβδομάδες ο χρόνος που θα χρειαστεί για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Έλληνας εξτρέμ που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Χειρουργείο για τον τρίτο τερματοφύλακα της ομάδας Βασίλη Χατζηεμμανουήλ, ο οποίος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση δεξιού γόνατος

Στην προπόνηση της Τρίτης οι Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Μιχάλης Μπακάκης και Γιάννης Σαρδέλης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ ο Αντρέ Σιμόες έκανε θεραπεία.

Ο Εμμάνουελ Ινσούα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην τελευταία προπόνηση.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και από το βαθμό ανάκτησης ρυθμού και φυσικής κατάστασης θα κριθεί πότε θα τεθεί στη διάθεση του Καρέρα με δεδομένο και το μεγάλο διάστημα της αποχής του. 

Στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Μπράγκα βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Η αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει αύριο στην Πορτογαλία για τον πρώτο αγώνα στους ομίλους του UEFA Europa League ενάντια στην Sporting Club de Braga #scbaek #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #UEL

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020