Ως μια γρήγορη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες χαρακτήρισε την Μπράγκα ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος τόνισε πως δεν υπάρχει φαβορί στον αγώνα της Πέμπτης.

Ως μια γρήγορη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες χαρακτήρισε την Μπράγκα ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος τόνισε πως δεν υπάρχει φαβορί στον αγώνα της Πέμπτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα στην συνέντευξη Τύπου:

Για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσει τον αγώνα: “Πρόκειται να παίξουμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Διαθέτει πολλούς ποιοτικούς παίκτες που παίζουν γρήγορα. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουμε το παιχνίδι μας”. 

Για το ποια είναι τα δυνατά σημεία της Μπράγκα και πως σκοπεύει να τους αντιμετωπίσει: “Όπως και είπα και πριν πρόκειται να παίξουμε κόντρα σε μια γρήγορη ομάδα. Κάποιοι παίκτες είναι πολύ γρήγοροι, οι εξτρέμ τους και γενικότερα ως ομάδα παίζουν αρκετά ψηλά. Ξέρουμε ότι είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός και θα προσπαθήσουμε να εμποδίσουμε τον συγκεκριμένο τρόπο ανάπτυξης και να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι”. 

Για το ποια ομάδα είναι το φαβορί στον αγώνα της Πέμπτης: “Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Δεν υπάρχει κανένα φαβορί για τον αγώνα της Πέμπτης. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα”

Για το ποιος είναι ο στόχος της ομάδας στους ομίλους του Europa League: “Ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Και αυτή η προσπάθεια ξεκινάει από τον αγώνα της Πέμπτης”.

Για το αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα: “Ναι έχω αποφασίσει. Κατά 90% γνωρίζω ποια θα είναι η ενδεκάδα στον αγώνα με τη Μπράγκα”.