Πάρτι έκανε απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης η Μπάγερν Μονάχου, στην 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Κομάν, ο οποίος σκόραρε δύο τέρματα (28′ και 72′), με το δεύτερο να είναι εκπληκτικό.

Σκόρερ και οι Γκορέτσκα (41΄) και Τολισό (72′), με τους Βαυαρούς να βρίσκονται κατευθείαν στην πρώτη θέση, μετά και το 2-2 της Σάλτσμπουργκ με τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Το ματς:

Λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας, η Μπάγερν έκανε το 1-0.

Ύστερα από μια καταπληκτική κάθετη πάσα του Κίμιχ, ο Κομάν νίκησε τον Όμπλακ στο τετ α τετ και άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό.

Στο 41′, η Μπάγερν μετέτρεψε την υπεροχή της σε νέο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Κομάν να γίνεται ο… σερβιτόρος και τον Γκορέτσκα ο σκόρερ, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0, που ήταν κι αποτέλεσμα ημιχρόνου. 

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με την Ατλέτικο Μαδρίτης να σκοράρει για το 2-1 στο 47′, όμως το VAR δε μέτρησε το γκολ του Ζοάο Φέλιξ, για οφσάιντ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 66′ οι Βαυαροί σκόραραν και τρίτο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Τολισό.

Ο Γάλλος χαφ με σουτ έξω από την περιοχή σκόραρε το 3-0, «κλειδώνοντας» στην ουσία τη νίκη για τους Γερμανούς.

Μάλιστα, η Μπάγερν δεν σταμάτησε εκεί και έξι λεπτά μετά σκόραρε το 4-0, με το δεύτερο γκολ του Κομάν στο ματς. 

Ο εξτρέμ της ομάδας έκανε μια εκπληκτική ατομική ενέργεια, σκοράροντας το τέταρτο τέρμα για τους Βαυαρούς.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ, Σούλε, Αλάμπα, Ερνάντεζ, Κίμιχ, Γκορέτσκα (83′ Μαρτίνεθ), Μίλερ (83′ Ντέιβις), Τολισό, Κομάν, Λεβαντόφσκι (83′ Τσούπο Μοτίνγκ)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Λοντί, Φελίπε, Σάβιτς, Τρίπιερ, Γιορέντε (79′ Λεμάρ), Ερέρα, Κόκε (79′ Τορέιρα), Καράσκο (76′ Βιτόλο), Ζοάο Φέλιξ, Σουάρες (76′ Κορέα)

Τα highlights της αναμέτρησης:

Σάλτσμπουργκ-Λοκομοτίβ Μόσχας: 2-2

Η Σάλτσμπουργκ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς, όμως έφερε “τούμπα” το παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας. 

Οι Ρώσοι δεν το έβαλαν κάτω και με το δεύτερο γκολ με το κεφάλι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Λοκομοτίβ κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ με στατική φάση (κόρνερ) στο 19′. Ο Ζεμαλεντίνοφ σημάδεψε την καρδιά της περιοχής των Αυστριακών και ο Έντερ νίκησε τον Στάνκοβιτς με πολύ όμορφη κεφαλιά.

Η ομάδα του Μαρς αντέδρασε, κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και με ένα εκπληκτικό τέρμα του Σομποζλάι ισοφάρισε ανακτώντας το ψυχολογικό boost λίγο πριν την ανάπαυλα.

Σαν να μην έφτανε η ισοφάριση, μόλις πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιουνούζοβιτς “έγραψε” το 2-1 με ένα δικό του σουτ να κοντράρει σε αμυνόμενο παίκτη και να καταλήγει στη γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει, Γκιγιέρμε.

Παρόλα αυτά η ρωσική ομάδα δεν τα παράτησε, και έπειτα από πολύ γλυκιά σέντρα του Ζιβογκλιάντοφ, ο Λισάκοβιτς με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.