Στουτγκάρδη-Κολωνία 1-1: Παραμένει χωρίς νίκη ο Λημνιός

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Στουτγκάρδη και Κολωνία για την 5η αγωνιστική της Bundesliga. Πέρασε στο 17ο λεπτό ο Δημήτρης Λημνιός.

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Στουτγκάρδη και Κολωνία για την 5η αγωνιστική της Bundesliga. Πέρασε στο 17ο λεπτό ο Δημήτρης Λημνιός.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Στουτγκάρδη, η οποία μόλις στο 23ο δευτερόλεπτο πήρε το προβάδισμα στο σκορ χάρη στο γκολ του Μανγκαλά με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. 

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 23ο λεπτό με τον Άντερσον να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι και να ισοφαρίζει σε 1-1. Ένα ανόητο πέναλτι του Κάραζορ στον σκόρερ της αναμέτρησης σε μια φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση πλαγίου και ο επιθετικός της Κολωνίας βρισκόταν στη γωνία της μεγάλης περιοχής. 

Ο Δημήτρης Λημνιός δεν βρέθηκε στις βασικές επιλογές του Μάρκους Γκίσντολ, όμως πέρασε στο ματς στο 17ο λεπτό αντί του Ολλανδού, Κίνγκσλεϊ Εχιζίμπουε για λόγους τακτικής. 

Απών από το παιχνίδι ήταν ο Ντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο και θα λείψει για έναν μήνα.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Στουτγκάρδη έφτασε τους 8 βαθμούς, ενώ η Κολωνία μόλις τους δύο παραμένοντας χωρίς νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές στη Bundesliga.

Οι συνθέσεις:
Στουτγκάρδη
: Κόμπελ – Στρένζελ, Κάραζορ, Κεμπφ (34′ Καμίνσκι) – Βαμαντζιτούκα (57′ Μάσιμο), Μανγκαλά, Έντο, Κουλιμπαλί (57′ Γκονζάλες)– Ντιντάβι (74′ Κλεμέντ), Κάστρο – Κάλαϊτζιτς (74′ Τσουρλίνοφ).
Κολωνία: Χορν – Εχιζίμπουε (17′ Λημνιός), Μπορνάου, Τσίχος, Τζ. Χορν (81′ Κάτερμπαχ) – Ντούντα (81′ Οσκάν), Σκίρι, Ρετσμπεκάι – Βολφ, Άντερσον (70′ Μοντέστ), Γιάκομπς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.