Μπολόνια-Κάλιαρι 3-2: Δεν ήθελες να τελειώσει ποτέ! (vid)

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια εφέτος στη Serie A, η Μπολόνια επικράτησε στο «Renato Dall'Ara» 3-2, με ανατροπή μάλιστα,της Κάλιαρι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής σε αυτή την αναμέτρηση που έκλεισε το Σαββατιάτικο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στη Serie A, ήταν ο Μούσα Μπάροου που πέτυχε δύο γκολ.

H Κάλιαρι αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και προηγήθηκε στο 15ο λεπτό όταν σε μία γρήγορη αντεπίθεση, ο Σοτίλ έβγαλε χαμηλά τη σέντρα στο πρώτο δοκάρι, πετάχτηκε ο Ζοάο Πέντρο και με έξοχο πλασέ σκόραρε. Ο Βραζιλιάνος έφτασε τα 46 γκολ στη Serie A και είναι 2ος σκόρερ στην ιστορία των Σαρδηνών, πίσω μόνο από τον Λουίτζι Ρίβα (155).

Στη συνέχεια η Μπολόνια ανέλαβε δράση,όπως και ο Αλέσιο Κράνιο που είχε τρεις εξαιρετικές επεμβάσεις σε φάουλ του Ορσολίνι (18΄), σε σουτ του Σβάνμπεργκ (31΄) και σε σουτ του Παλάσιο (35΄). Τελικά η ισοφάριση για τους «ροσομπλού» ήρθε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, με εκπληκτικό σουτ από τον Μπάροου.

«Βροχή» τα γκολ με την έναρξη της επανάληψης, τρία συνολικά μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο. Αρχικά πέτυχε το 2-1 ο Σιμεόνε στο 47ο λεπτό, αλλά μέσα σε τέσσερα λεπτά οι «ροσομπλού» σκόραραν δις με τον Σοριάνο στο 52΄και τον Μπάροου στο 56΄, για το τελικό 3-2. Η Μπολόνια παρέμεινε για 9 συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, αήττητη από τη Κάλιαρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.