Σαν σήμερα, 3 Νοεμβρίου 2019, η Μπάγερν Μονάχου έδωσε τα κλειδιά των αποδυτηρίων στον Χάνζι - Ντίτερ Φλικ.

Σαν σήμερα, 3 Νοεμβρίου 2019, η Μπάγερν Μονάχου έδωσε τα κλειδιά των αποδυτηρίων στον Χάνζι – Ντίτερ Φλικ. Το ρεκόρ του είναι 43 νίκες,1 ισοπαλία (Λειψία) και μόλις τρεις ήττες (Λεβερκούζεν, Χόφενχαϊμ, Γκλάντμπαχ).

Ο Γερμανός αντικατέστησε προσωρινά τον Νίκο Κόβατς που απολύθηκε μετά την βαριά ήττα (5-1) από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη και λίγο αργότερα μονιμοποιήθηκε στον πάγκο των Βαυαρών.

Πρεμιέρα έκανε τρεις μέρες μετά την πρόσληψή του στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό (3/11) στους ομίλους του Champions League (2-0) και στο φινάλε της σεζόν πανηγύρισε το ”τρεμπλ” (πρωτάθλημα, κύπελλο, Champions League). Μέσα στην επόμενη σεζόν (2020-2021), έχει κατορθώσει να σηκώσει επίσης το γερμανικό Super Cup και το UEFA Super Cup.

Η Βαυαροί δοκιμάζονται απόψε (22.00) στην Αυστρία απέναντι στη Ζάλτσμπουργκ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Στη πρεμιέρα κέρδισε εύκολα την Ατλέτικο στο Μόναχο (4-0), ενώ τη δεύτερη αγωνιστική πέρασε από τη Ρωσία κερδίζοντας τη Λοκομοτίβ (1-2).