Ο τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, αποκάλυψε πως Ίντερ και Γιουβέντους ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Νταβίντ Αλάμπα που αποχωρεί από τη Βαυαρία.

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, αποκάλυψε πως Ίντερ και Γιουβέντους ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Νταβίντ Αλάμπα που αποχωρεί από τη Βαυαρία. Ο Αυστριακός αμυντικός έχει ήδη απορρίψει πρόταση ανανέωσης, καθώς το συμβόλαιο του να λήγει στο τέλος της σεζόν, με τον Σαλιχάμιτζιτς να αποκλείει το ενδεχόμενο παραμονής του στη Βαυαρία. Δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν πως στο κόλπο για τον 28χρονο έχουν μπει επίσης η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν.

”Δεν νομίζω πως από τη στιγμή που απέρριψε την πρόταση ανανέωσης πρέπει να κανονίσουμε κάποιο νέο ραντεβού με τον ποδοσφαιριστή” είπε στο Sky Sports Deutschland

”Ο Νταβίντ μπορεί να μας αφήσει, έχουμε ήδη ενημερώσει τον ατζέντη του πως δεν θα κάνουμε νέα προσφορά. Είμαστε όλοι επαγγελματίες. Εκτιμούμε τον Αλάμπα, είναι παίκτης κορυφαίου επιπέδου και πολύ σημαντικός για την ομάδα μας. Αν ένας τέτοιος παίκτης αποχωρήσει από το σύλλογο ελεύθερος θα είναι καταστροφή για μας”.