Ο Βιτάλι Βέρνιντουμπ μίλησε για τον αγώνα της Ζόρια με την ΑΕΚ, τα στοιχεία που ξεχωρίζει από το παιχνίδι της Ένωσης, αλλά και το δικό τους πλάνο.

Ο Βιτάλι Βένιντουμπ μίλησε για τον αγώνα της Ζόρια με την ΑΕΚ, τα στοιχεία που ξεχωρίζει από το παιχνίδι της Ένωσης, αλλά και το δικό τους πλάνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού της ουκρανικής ομάδας:

“Προετοιμαζόμαστε με μεγάλη σοβαρότητα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες για το συγκεκριμένο ματς. Δεν μαζέψαμε τους βαθμούς που χρειαζόμασταν στα προηγούμενα ματς, αλλά ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα την Πέμπτη” ανέφερε αρχικά ο αμυντικός της Ζόρια. 

Για το αμυντικό πρόβλημα που παρουσιάζει στα τελευταία ματς: “Αναλύσαμε το πιο πρόσφατο παιχνίδι μας, κάναμε μια λεπτομερή ανάλυση. Ελπίζουμε να δείξουμε κόντρα στην ΑΕΚ ότι βγάλαμε σωστά συμπεράσματα από τα προηγούμενα ματς”. 

Για το δυνατό στοιχείο του παιχνιδιού της ΑΕΚ: “Έχουν τους δικούς τους ιδιαίτερους σχηματισμούς στα παιχνίδια τους. Είναι μια ομάδα συνόλου. Έχουν γρήγορη ανάπτυξη από την άμυνα στην επίθεση. Νομίζω ότι είναι λίγο διαφορετική σε σχέση με τους αντιπάλους που έχουμε παίξει μέχρι τώρα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα μας πει ο προπονητής μας απόψε, είναι δύσκολο να πούμε τώρα κάτι παραπάνω”. 

Για το αν έχουν προσαρμόσει την τακτική τους: “Δεν πρόκειται να αποχωριστούμε το πλάνο και την τακτική μας. Έχουμε τη δική μας φιλοσοφία την οποία και πρέπει να τηρούμε ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και τις συνθήκες που βρισκόμαστε. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα εάν μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και στη φιλοσοφία μας”.