Ο Νμίτρο Τσιγκρίνσκι αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Ζόρια για το μέλλον της Ένωσης στο Europa League.

Ο Νμίτρο Τσιγκρίνσκι αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Ζόρια για το μέλλον της Ένωσης στο Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ουκρανός αμυντικός στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πως περιμένει το ματς: “Περιμένω ένα δύσκολο ματς. Είμαστε στην ίδια κατάσταση, έχουμε χάσει τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουν και οι δύο να κάνουν το καλύτερο παιχνίδι. Για εμάς είναι το πλέον σημαντικό παιχνίδι”. 

Για το ποιος είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Ζόρια και το δυνατό της σημείο: “Είναι ίσως λάθος να εστιάσουμε σε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες. Έχω παίξει μαζί με αρκετούς συμπαίκτες ή αντίπαλοι στη Σαχτάρ ή στη Ντνίπρο. Είναι μια ομάδα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες και δυνατό σύνολο και το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι η επιθετική της γραμμή”. 

Για το αν είναι τελικός το ματς με τη Ζόρια: “Είχαμε δύο δύσκολα ματς που προηγήθηκαν, Γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε πολλά περιθώρια για νέες απώλειες. Θέλουμε μόνο να κερδίσουμε με τη Ζόρια. Στο Europa League το επίπεδο είναι υψηλό και αν κάνεις λάθη τα πληρώνεις. Θέλουμε να συγκεντρωθούμε. Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη για να έχουμε ελπίδες. Θέλουμε να αποφύγουμε τα ανούσια λάθη που μας κόστισαν στα προηγούμενα δύο παιχνίδια”.