Μπράιτον-Μπέρνλι 0-0: Δεν το «μάτωσαν» ποτέ (vid)

Μπράιτον και Μπέρνλι, σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα, δεν κατάφεραν να ξεκολλήσουν από το 0 στο παιχνίδι της όγδοης αγωνιστικής της Premier League.

Μπράιτον και Μπέρνλι δεν ήθελαν να πάρουν ρίσκα καθώς αμφότερες αν έχαναν θα ήταν ένα αποτέλεσμα που ίσως έπαιζε σπουδαίο ρόλο στην “μάχη” της παραμονής.

Η γηπεδούχος Μπράιτον είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν “μάτωσε” το πλεχτό. Έφτασε τους έξι βαθμούς με μόλις μία νίκη και βρίσκεται στην 16η θέση της Premier League.

Σε ακόμα πιο δεινή θέση η Μπέρνλι, που ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία (2 βαθμούς) και τουλάχιστον την ξεκόλλησε από τον πάτο (20η θέση) όπου βρίσκεται μόνη η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1 βαθμό).

Φάσεις «κλειδιά» του αγώνα: 

Στο 5ο λεπτό του αγώνα ο Μάθιου Λόουτον της Μπέρνλι δοκίμασε το πόδι του από μακριά και είδε την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης ο ρεφ Μάικλ Ντιν αρνήθηκε πέναλτι στην Μπράιτον καθώς θεώρησε ότι το χέρι του Τσάρλι Τέιλορ ήταν ακούσιο.

Οι “γλάροι”, που έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης από τις 23 Σεπτεμβρίου (για το κύπελλο σε βάρος της Πρέστον), θα προσπαθήσουν να ανασυνταχθούν στη διακοπή των Εθνικών και να προετοιμαστούν για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα (21/11).

Από την άλλη οι “κλάρετς”, μετά την διακοπή θα προσπαθήσουν να πάρουν το πρώτο τρίποντο της σεζόν σε βάρος της Κρίσταλ Πάλας (21/11).

Τα highlights:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.