Η Αντβέρπ ήταν ανώτερη σε όλη την αναμέτρηση απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης όμως δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει την απόλυτη κυριαρχία της πετώντας δύο βαθμούς.

Η Αντβέρπ ήταν ανώτερη σε όλη την αναμέτρηση απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης όμως δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει την απόλυτη κυριαρχία της πετώντας δύο βαθμούς. Οι γηπεδούχοι του Ιβάν Λέκο μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τον Εμποκανί (4ο και 6ο λεπτό). Το γκολ ήρθε με την κεφαλιά του Ραφαέλοφ μετά τη σέντρα του Γκέρκενς στο 10ο λεπτό. Ο Γκέρκενς από δημιουργός παραλίγο να χριστεί και σκόρερ στο 33ο λεπτό όμως ο Μποντάρ ενήργησε σωστά και απομάκρυνε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αντβέρπ προσπάθησε να πετύχει γκολ για να κλειδώσει το τρίποντο, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Σικέ και την κεφαλιά που εξελίχθηκε σε ασίστ του Κωνσταντίνου Λαϊφη, ο Λεστιέν ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η Αντβέρπ θα μπορούσε να φτάσει στην νίκη όμως ο Εμποκανί έχασε ακόμα δύο ευκαιρίες για να δώσει εκ νέου το προβάδισμα, όμως ο Κονγκολέζος δεν βρέθηκε στην μέρα του…