Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η σφραγίδα Τζόρτζεβιτς (vid)

Ο Τζόλε μπορεί να έχασε την ευκαιρία να σκοράρει με πέναλτι, αλλά ήταν ο ποδοσφαιριστής που νίκησε με καταπληκτικό γκολ τον Νικοπολίδη σε μια συγκλονιστική μονομαχία σε ντέρμπι.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει γράψει τη δική του ιστορία στα ντέρμπι των “αιωνίων¨ αντιπάλων, αγωνιζόμενος και με την πράσινη και με την κόκκινη φανέλα. Μάλιστα, ο κορυφαίος Έλληνας τερματοφύλακας, πέραν των εξαιρετικών αποκρούσεων που διαμόρφωσαν αποτελέσματα, έχει πιάσει πέναλτι σε ντέρμπι και για τις δύο ομάδες, το 2001 και το 2008, με εκτελεστές τους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Ο Νικοπολίδης στις 4 Μαρτίου του 2001, σε αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο απομάκρυνε ως πορτιέρε του Παναθηναϊκού τη μπάλα σε εκτέλεση πέναλτι του σπεσιαλίστα Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του (το ματς στο σημείο της επέμβασης ήταν στο 0-0). Ο Νικοπολίδης  έμοιαζε ανίκητος.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, στο 69′, το ντέρμπι κρίθηκε από μία βραζιλιάνικη ενέργεια του Ζιοβάνι με ντρίπλες και ασίστ και ένα υπέροχο τελείωμα του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο Τζόλε μπορεί να έχασε την ευκαιρία να σκοράρει με πέναλτι, αλλά ήταν ο ποδοσφαιριστής που νίκησε με καταπληκτικό γκολ τον Νικοπολίδη σε μια συγκλονιστική μονομαχία σε ντέρμπι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.