Λιλ-Λοριάν 4-0: Καταιγίδα η Λιλ (vid)

Χαοτική η διαφορά ανάμεσα στη Λιλ και τη Λοριάν με τους γηπεδούχους που επέστρεψαν στη δεύτερη θέση της καταταξης να επικρατούν με σκορ 4-0, έχοντας 31 τελικές προσπάθειες!

Μπορεί το πρώτο ημίχρονο στο Πιερ Μορουά”¨να έστειλε τη Λιλ προηγούμενη στα αποδυτήρια με 1-0 κόντρα στη Λοριάν, όμως με βάση τη λίστα των τελικών προσπαθειών, οι γηπεοδύχοι δε μπορούν να είναι ικανοποιημένοι. 18-3 υπέρ της ομάδας του Κριστόφ Γκαλτιέ η οποία μάλιστα χρειάστηκε και τη μεγάλη επέμβαση του Μενιάν στο τετ α τετ με τον Γουισά στις καθυστερήσεις για να κρατήσει το προβάδισμα που είχε δώσει ο Γιαζιτσί στο 29ο λεπτό. 

Ο Ντέιβιντ έφτασε πολύ κοντά στο πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Λιλ στο 43ο λεπτό όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι. 

H Λιλ ξεμπέρδεψε οριστικά με το ματς μέσα σε έξι λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γιαζιτσί στο 51ο και ο Αραούχο στο 57ο διέλυσαν κάθε υπόνοια περί απρόοπτης εξέλιξης για τους γηπεδούχους που επέστρεψαν στις νίκες και τη δεύτερη θέση της κατάταξης. 

Η είδηση πάντως τη βραδιάς ήταν η επίτευξη του πρώτου τέρματος του Τζόναθαν Ντέιβιντ με τη φανέλα της Λιλ. Ο Καναδός στο 89ο λεπτό “ξόρκισε” την κακοδαιμονία κι έγραψε το τελικό 4-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.