Τζένοα-Πάρμα 1-2: Νίκη ύστερα από 57 ημέρες! (hls)

Με τον Ζερβίνιο να πετυχαίνει και τα δύο γκολ της, η Πάρμα πέρασε από τη Γένοβα, "βυθίζοντας" ακόμη περισσότερο την Τζένοα.

Οι Παρμένσι κατάφεραν να βάλουν τέλος στην επιθετική αναποτελεσματικότητά τους, βρίσκοντας δίχτυα ύστερα από δύο ματς στο 0, χάρη στον Ζερβίνιο στο 10′ μετά την έξοχη πάσα του Κούτσκα, με τον Ιβοριανό να έχει 3 γκολ στην τρέχουσα Serie A.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Σομουρόντοφ στο 16′ -σπουδαία επέμβαση του Σέπε- και τον Σκαμάκα προ κενής εστίας να αστοχεί στο 30′. 

Μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Ζερβίνιο είχε τρεις ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμα της ομάδας του στο 41′, στο 43′ και στο 45′ αλλά δεν τα κατάφερε, έχοντας οριζόντιο δοκάρι στην τελευταία φάση.

Η εκκίνηση του δευτέρου μέρους ήταν εκρηκτική με τον Ζερβίνιο να σημειώνει το 0-2 στο 47′ και την Τζένοα να αντιδρά τάχιστα μειώνοντας με τον Σομουρόντοφ στο 50′, όμως το γκολ του Ουζμπέκου δεν άλλαξε τη μοίρα των Γενοβέζων.

Η Πάρμα με τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πήγε στους 9 βαθμούς, αφήνοντας τους Γενοβέζους στους 5 και την προτελευταία θέση.

Τζένοα (3-5-2): Παλεάρι, Γκολντανίγκα, Σαπάτα, Μπάνι (89′ Ντέστρο), Γκιλιόνε (82′ Πιάτσα), Λεράγκερ(69′ Ζάιτς), Μπάντελ (81′ Παριτζίνι), Στουράρο (αρχ.), Πελεγκρίνι, Σκαμάκα, Σομουρόντοφ (69′ Πάντεφ)

Προπονητής: Ρολάντο Μαράν

Πάρμα (4-3-2-1): Σέπε, Μπουσί (73′ Ιακοπόνι), Μπρούνο Άλβες (αρχ.), Οσόριο, Γκαλιόλο (20′ Λαουρίνι), Κούτσκα, Σκοτσαρέλα (63′ Ερνάνι), Κούρτιτς, Ζερβίνιο, Καραμό (74′ Γκράσι), Κορνέλιιους

Προπονητής; Φάμπιο Λιβεράνι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.