Λυών: Απέκλεισε μεταγραφή τον Γενάρη ο Αουάρ

Πλήγμα για την Άρσεναλ η οποία ήθελε να αποκτήσει τον διεθνή Γάλλο μέσο Αουάρ τον Ιανουάριο. Ο μέσος της Λυών απέκλεισε το ενδεχόμενο.

Ο Χουσέμ Αουάρ σε ερώτηση δημοσιογράφου απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Λυών τον Ιανουάριο αν και υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από την Άρσεναλ. 

“Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να είναι δυσαρεστημένος στην πόλη του παίζοντας για την ομάδα του. Είναι κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω. Είμαι χαρούμενος, πήρα την απόφαση να μείνω στην ομάδα που με έκανε τον ποδοσφαιριστή που είμαι και χαίρομαι την κάθε ημέρα που είμαι εδώ”.

Αρκετοί θεώρησαν ότι υπάρχει θέμα μεταξύ Αουάρ και κόουτς Γκαρσία καθώς ο παίκτης δεν μπήκε στο γήπεδο να κάνει προπόνηση μετά το ματς με την Ανζέ στο οποίο δεν αγωνίστηκε αλλά ο παίκτης δήλωσε ότι ήταν παρεξήγησ.

“Είναι όλα μια παρεξήγηση. Με την Ανζέ δεν έπαιξα επειδή ήταν κακός ο αγωνιστικός χώρος. Ο κόουτς είπε να μην αγωνιστώ επειδή έχω ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Αρνήθηκα μετά το ματς να κάνω προπόνηση για ακριβώς τον ίδιο λόγο. Την επόνεβη ημέρα είχαμε ρεπό αλλά ήμουν ο μόνος που ήρθε για προπόνηση. Είναι ένα πρόβλημα που το κουβαλάω έναν μήνα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν υπάρχει θέμα” είπε ο Αουάρ. 

Η Άρσεναλ θα ήθελε να ενισχυθεί με τον Γάλλο αλλά πλέον δεν μοιάζει ιδιαιτέρως πιθανό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.