Βέρντερ – Στουτγκάρδη 1-2: ”Διπλό” από το Κονγκό (hls)

Η Στουτγκάρδη επέστρεψε στις επιτυχίες περνώντας με το διπλό από τη Βρέμη με πρωταγωνιστή τον Κονγκολέζο Σιλάς Βαμανγκιτουγκά.

Η Στουτγκάρδη επέστρεψε στις επιτυχίες περνώντας με το διπλό από τη Βρέμη με πρωταγωνιστή τον Κονγκολέζο Σιλάς Βαμανγκιτουγκά.Ύστερα από τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, η Στουτγκάρδη επέστρεψε στις νίκες, σημειώνοντας την 2η νίκη της μακριά από την έδρα της. Η Βέρντερ παρέμεινε για 7η διαδοχική αγωνιστική χωρίς να γευτεί την χαρά της νίκης.

Η Στουτγκάρδη άνοιξε το σκορ με την συμπλήρωση μιας ώρας και με την εκτέλεση πέναλτι του Βαμανγκιτουγκά (0-1, 30ο λεπτό). 4o γκολ στη σεζόν για τον 21χρονο επιθετικό από το Κονγκό.

Στις καθυστερήσεις ο Βαμανγκιτουγκά με δεύτερο προσωπικό γκολ σφράγισε την νίκη των φιλοξενούμενων και έφτασε τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα (0-2, 90+) και το μόνο που κατάφερε η Βέρντερ ήταν να μειώσει και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα (1-2, 93′) με τον Ζέλκε που είχε περάσει αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Βασικός για τη Στουτγκάρδη αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο για 45 λεπτά ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος. Στον πάγκο έμεινε για την Βέρντερ Βρέμης ο Στέφανος Καπίνο.

Βέρντερ Βρέμης: Παβλένκα, Γκρος, Τοπράκ, Γκεμπρεσελασιέ, Αουγκουστίνσον, Φριντλ, Μπίτενκουρ (59′ Βόλτεμαντ), Έγκεσταιν, Τσονγκ, Οσάκο, Σάρτζεντ (60′ Ζέλκε)

Στουτγκάρδη: Κόμπελ, Κεμπφ, Άντον, Μαυροπάνος (46′ Στένζελ), Κάστρο (59′ Φόρστερ), Έντο, Μανγκαλά, Κουλιμπαλί (73′ Μάσιμο), Κάλαιτζιτς (59′ Κλέμεντ), Βαμανγκιτουγκά


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.