Χωρίς τον Μάρκο Λιβάια θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στη Αγγλία, όπου κλείνει την ευρωπαϊκή της σεζόν κόντρα στη Λέστερ.

Χωρίς τον Μάρκο Λιβάια θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στη Αγγλία, όπου κλείνει την ευρωπαϊκή της σεζόν κόντρα στη Λέστερ.

Πρόβλημα με τον Μάρκο Λιβάια προέκυψε στην ΑΕΚ, καθώς ο Κροάτης επιθετικός δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική που τις αποκόμισε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Κροάτης επιθετικός την Τρίτη δεν βγηκε καν στο γήπεδο για προπόνηση ακολουθώντας θεραπεία, με το ιατρικό τιμ της Ένωσης να μην ανησυχεί για την παρουσία του στο ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης και Έλντερ Λόπες, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Μάλιστα, με την απουσία του Λόπες και την τιμωρία του Ινσούα δεν αποκλείεται να κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο ο Μάριος Μιτάι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο  Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης στην Αγγλία, εν όψει του αγώνα με τη Λέστερ.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.