Σε πολύ έντονο ύφος ήταν η ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τους παίκτες της ΑΕΚ, καλώντας τους ν' αναλάβουν τις ευθύνες τους ενώ ξεκαθάρισε πως ο Καρέρα δεν φεύγει.

Σε πολύ έντονο ύφος ήταν η ομιλία του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τους παίκτες της ΑΕΚ, καλώντας τους ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους ενώ ξεκαθάρισε πως ο Καρέρα δεν φεύγει.

Μάλιστα, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ προανήγγειλε μέχρι και εκκαθαρίσεις τον Ιανουάριο, ενώ υπερασπίστηκε τον Μάσιμο Καρέρα, τον οποίο το βράδυ της Δευτέρας είχε φιλοξενήσει σπίτι του.

Διαβάστε επίσης όσα είπαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στους παίκτες της ομάδας.

Έχετε καταλάβει που έχετε έρθει; Ποια ομάδα εκπροσωπείτε; Ποια φανέλα φοράτε; Βλέπω ότι κάποιοι από εσάς δεν μπορείτε να τη σηκώσετε! Ήρθε ένας Παναθηναϊκός που είναι διαλυμένος με παιδάκια στην ενδεκάδα και σας έκανε πλάκα! Έχετε κανένα παράπονο; Σας έχει λείψει τίποτα; Στην ΑΕΚ είστε ρε!” τους είπε ο… αγριεμένος Δημητρης Μελισσανίδης για να προσθέσει:

Λοιπόν, το λέω για πρώτη και τελευταία φορά! Όποιος δεν έχει αντιληφθεί που βρίσκεται θα φύγει! Τώρα! Προπονητής σας είναι ο Καρέρα. Αυτός είναι και τέλος! Δεν έχω κανένα θέμα να φτιάξω την ομάδα από την αρχή για να την κάνω και πάλι ομάδα! Τα συγχωροχάρτια σε σας ειδικά τελείωσαν“!

Διαβάστε όσα είπε ο Μάσιμο Καρέρα στους παίκτες της ΑΕΚ.

Όση ώρα μιλούσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης προς τους παίκτες δεν ακούστηκε το παραμικρό, ενώ δεν έγινε και κάποιος… διάλογος.