Ενδεκάδα με τρία στόπερ και τον Μάριο Μιτάι να κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με την ΑΕΚ σκέφτεται ο Μάσιμο Καρέρα. Βασικός και ο Λιβάι Γκαρσία.

Η ΑΕΚ έτσι όπως τα κατάφερε ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής του Europa League με τη Λέστερ στο “King Power Stadium” είναι αδιάφορος, όμως ο Καρέρα σκοπεύει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα αναζητώντας θετικό αποτέλεσμα. 

Ο Μάσιμο Καρέρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης με προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα.

Ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης δεν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του καθώς έμειναν στην Αθήνα, ο Μάρκο Λιβάια με ενοχλήσεις στον αστράγαλο, αλλά και οι ανέτοιμοι Τσιγκρίνσκι, Λόπες και Μπακάκης. Επίσης, εκτός πλάνων για το συγκεκριμένο ματς είναι και ο Εμάνουελ Ινσούα ο οποίος είναι τιμωρημένος με μία αγωνιστική. 

Έτσι, ο Καρέρα αναμένεται να παρατάξει ενδεκάδα με τρία στόπερ και τον Μάριο Μιτάι βασικό στο αριστερό άκρο της άμυνας. 

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Τσιντώτας, στα δύο άκρα οι Βασιλαντωνόπουλος και Μιτάι και τα στόπερ θα είναι οι Χνιντ, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας. Στη μεσαία γραμμή οι Σιμόες, Κρστιτσιτς και Μάνταλος, ενώ στην επίθεση ο Λιβάι Γκαρσία θα παίξει μαζί με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.