Ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε πως ήταν έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν αποχώρησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τον πάγκο της.

Ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε πως ήταν έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν αποχώρησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τον πάγκο της. Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως είχε συναντηθεί με τον Σκωτσέζο τεχνικό, όμως στην πορεία προέκυψε το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης

Χαρακτηριστικά, ο Αντσελότι δήλωσε: “Μπορώ να πω ότι ακόμα διατηρώ φανταστική σχέση με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με τον οποίο είχαμε συναντηθεί όταν αποφάσισε να αποσυρθεί. Ωστόσο, τότε είχα αποφασίσει να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία ήμουν πάρα πολύ κοντά. Εκτίμησα το γεγονός πως τότε, σκέφτηκε και μίλησε σε μένα. Αυτό είναι, δεν υπήρξε άλλη ευκαιρία να προπονήσω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας φανταστικός σύλλογος, μια φανταστική ομάδα την οποία αντιμετώπισα πολλές φορές όταν ήταν τεχνικός ο Φέργκιουσον και εγώ ήμουν στην Τσέλσι”.