Βερόνα-Ίντερ 1-2: Ασταμάτητοι οι «νερατζούρι» (vid)

Συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία που πραγματοποιεί στη Serie A έδωσε η Ίντερ, καθώς πέρασε νικηφόρα (1-2) και από την έδρα της Ελλάς Βερόνα, παραμένοντας σε... τροχιά κορυφής.

Συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία που πραγματοποιεί στη Serie A έδωσε η Ίντερ, καθώς πέρασε νικηφόρα (1-2) και από την έδρα της Ελλάς Βερόνα, παραμένοντας σε… τροχιά κορυφής.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Στο 52’ ο Χακίμι σέντραρε από δεξιά και ο Λαουτάρο Μαρτίνες με ωραίο γυριστό σουτ στην κίνηση, κατάφερε αυτή τη φορά να νικήσει τον Σιλβέστρι.

Η αντίδραση των γηπεδούχων δεν άργησε να έρθει. Απείλησε αρχικά στο 56’ με τον Ίλιτς και επτά λεπτά έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης. Ο Σέρβος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Χαντάνοβιτς και με προβολή από τη μικρή περιοχή πέτυχε το πρώτο του γκολ στη Serie A και ισοφάρισε σε 1-1, σκορ πάντως που δεν κράτησε για πολύ.

Στο 69’ η Ίντερ πήρε εκ νέου του προβάδισμα, καθώς ο Σκρίνιαρ αξιοποίησε τη σέντρα του Μπρόζοβιτς και με κεφαλιά έγραψε το 1-2, που έμεινε μέχρι τέλους.

Έτσι, οι «νερατζούρι» πανηγύρισαν την 7η διαδοχική νίκη τους και 10η συνολικά στο ιταλικό πρωτάθλημα, αφήνοντας παράλληλα τη Βερόνα χωρίς «τρίποντο» για τρίτο σερί ματς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.