Πάρμα – Τορίνο 0-3: “Τρίποντο” παραμονής (hls)

Μετά από πέντε αγώνες η ομάδα του Τζαμπάολο πανηγύρισε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Η Τορίνο μπήκε καλύτερα στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με σκόρερ τον Σίνγκο μετά από ασσίστ του Μπελότι.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν πήραν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να φτάσουν στην ισοφάριση. Λίγες οι καλές στιγμές μπροστά στις δυο εστίες με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Ο Φάμπιο Λιβεράνι έφερε από νωρίς παίκτες από τον πάγκο με την εικόνα του αγώνα όμως να μην αλλάζει αφού η καλή αμυντική λειτουργία της Τορίνο δεν επέτρεπε στους παίκτες της Πάρμα να δημιουργήσουν οργανωμένες επιθέσεις και να απειλήσουν τον Σιρίγκου.

Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων πάντως σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε σε ατομικές κυρίως προσπάθειες των αντιπάλων του έδειξε σταθερότητα στις επεμβάσεις του.

Η Τορίνο από εκτέλεση κόρνερ βρήκε και δεύτερο τέρμα στο 88ο λεπτό με τον κεντρικό της αμυντικό τον Ίτσο, ενώ εκμεταλλεύτηκε την απογοήτευση των παικτών του Λιβεράνι σημειώνοντας ένα ακόμη τέρμα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γκόγιακ.

Έκτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη για την Πάρμα η οποία παρέμεινε στους 12 βαθμούς την ώρα που η Τορίνο ανέβηκε στους 11 πόντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.