Μαν.Σίτι-Μπράιτον 1-0: Διά ποδός Φόντεν (vid)

Συνέχεια στη συνήθεια που τη θέλει να μην έχει ηττηθεί ποτέ από τη Μπράιτον έδωσε η Μάντσεστερ Σίτι που επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0. Έχασε πέναλτι ο Στέρλινγκ στις καθυστερήσεις

Συνέχεια στη συνήθεια που τη θέλει να μην έχει ηττηθεί ποτέ από τη Μπράιτον έδωσε η Μάντσεστερ Σίτι που επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0, καταγράφοντας την ένατη νίκη της σε ένδεκα ματς ως γηπεδούχος κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο.

Οι φιλοξενούμενοι στο 300ο παιχνίδι τους στην Πρέμιερ Λιγκ, αναζητούσαν την επιστροφή στις νίκες μετά από οκτώ ματς, ωστόσο οι «σίτιζενς» εκ των προτέρων δεν αποτελούσαν τον ιδανικότερο αντίπαλο για να το πράξουν. 

Με την ψυχολογία εκτοξευμένη μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Τσέλσι η ομάδα του Γκουαρδιόλα, έδωσε συνέχεια στο αήττητο των επτά και το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων  στο πρωτάθλημα, σκοράροντας κατά τα ειωθότα στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο έχει πετύχει τα 19 από τα 25 τέρματα της φέτος. 

Σκόρερ ήταν ο Φόντεν στο 44ο λεπτό μετά από ασίστ του ντε Μπρόινε. Η Μπράιτον δε μπόρεσε να ακολουθήσει την ταχύτητα στην ανάπτυξη της Σίτι, που είχε δοκάρι με το Μπερνάρντο Σίλβα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ένα καλό τέταρτο των φιλοξενούμενων στο δεύτερο μέρος, στο οποίο κυριάρχησαν στο γήπεδο, δεν αποδείχθηκε αρκετό για να αποφύγουν  τη δεύτερη ήττα τους στα τελευταία έξι ματς στην Πρέμιερ Λιγκ.

Θα μπορούσε μάλιστα να δεχθεί και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του ματς όμως ο Στέρλινγκ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.