Λιόν – Ρεν 1-0: Έπιασε κορυφή, περιμένει τη Λιλ (hls)

Η Λιόν χρειάστηκε ένα γκολ του Αουάρ που ήρθε από τον πάγκο για να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Ρεν που υπέστη τέταρτη διαδοχική ήττα.

Η Λιόν χρειάστηκε ένα γκολ του Αουάρ που ήρθε από τον πάγκο για να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Ρεν που υπέστη τέταρτη διαδοχική ήττα. Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία πάτησε κορυφή πιάνοντας τη Λιλ που παίζει με την Μαρσέιγ (22.00).

Καλύτερη η Ρεν στο πρώτο ημίχρονο που ήρθε με υπηρεσιακό προπονητή (Μπιζούλ) μετά την αποχώρηση του Στεφάν. Μια και μοναδική φάση έβγαλε η Λιόν στο πρώτο μέρος με τον Μέμφις Ντεπάι που ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Γκομίς. Στο δεύτερο ημίχρονο η Λιόν έπαιζε μονότερμα την περισσότερη ώρα τη Ρεν και κατάφερε να σπάσει την άμυνα της στο 74ο λεπτό με τον Αουάρ που πέτυχε το 5ο φετινό του γκολ 16 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Λιόν: Λόπες, Ντεναγέρ, Μαρσέλο, Ντουμπουά, Ντε Σίλιο, Μέντες, Μπρούνο (58′ Αουάρ), Κακρέ, Εκαμπί, Ντεπάι (82′ Κορνέ), Σλιμανί (58′ Καντεβέρε)

Ρεν:Γκομίς, Τρουφέρ, Τραορέ, Νιαμσί, Αγκέρ, Γκρενιέ (69′ Μπουριζό), Ενζονζί, Τεριέ (83′ Ουνού), Μαρτέν (60′ Καμαβινγκά), Γκιρασί (69′ Τετ), Ντοκού (83′ Ντε Καστίγιο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.