Στίβεν Τζέραρντ: Κάντο όπως ο Γιούργκεν Κλοπ!

Ο Στίβεν Τζέραρντ είναι πλέον ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της Γλασκόβης,  τουλάχιστον στο μισό μπλε της πόλης.

Ο πρώην «θρύλος» της Λιβερπουλ, δεν επέτρεψε στη Σέλτικ να πανηγυρίσει τον 10ο στη σειρά τίτλο της, επανέφερε τους Ρέιντζερς στην κορυφή (χωρίς ήττα στη Λίγκα), μετά από χρόνια στην αφάνεια και απέδειξε ότι οι σκωτσέζικοι σύλλογοι, δεν είναι ανίκανοι για σπουδαία πράγματα στην Ευρώπη.

Αφού η ομάδα του πέρασε από τρεις προκριματικούς γύρους στο Γιουρόπα Λιγκ, τερμάτισε 1η και αήττητη στον όμιλο της (με Μπενφίκα, Σταντάρ Λιέγης και Λεχ Πόζναν), ξεπέρασε με εντυπωσιακό τρόπο και συνολικό σκορ 9-5 την Αντβέρπ στους «32» και τώρα στους «16» θα αντιμετωπίσει τη Σλάβια Πράγας.

Το ταξίδι για τον Τζέραρντ, στο «Ibrox» ξεκίνησε το 2018, και τώρα οι Ρέιντζερς  είναι η καλύτερη ομάδα στη Σκωτία και μια ομάδα που αρχίζουν να «φοβούνται» στην Ευρώπη. Η επιτυχία που έφερε στον σκωτσέζικο σύλλογο ο Τζέραρντ,  μοιάζει με αυτό που έκανε ο Γιούρκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον πρώην αφεντικό των Ρέιντζερς τον Άλεξ ΜακΛις. 

«Όταν είσαι ποδοσφαιριστής είναι μεγάλη τιμή να κάνεις σπουδαία καριέρα, είναι κάτι εξαιρετικό. Όταν είσαι προπονητής, γνωρίζεις ότι πρέπει να ικανοποιήσεις  χιλιάδες και χιλιάδες άτομα, ειδικά σε ένα κλαμπ όπως οι Ρέιντζερς». είπε στο talkSPORT 2: «Ο Στίβ (Τζέραρντ) κέρδισε μεγάλη φήμη στην πρώτη του διευθυντική δουλειά. Έκανε μια απολύτως απίστευτη σεζόν. Χρειάστηκε μια πολύ μικρή διαδικασία, περίπου τρία χρόνια, παρόμοια με τον Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.